sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Shoppailupäivä Kokkolassa

Mies lähti eilen viettämään kaverin polttareita, joten soitimme mummun meidän seuraksi Kokkolaan ostoksille. Lähdettiin siis kolmistaan Veetin ja mummun kanssa. Mummu ajeli aamulla meille ja vaihdettiin meidän autoon ja nokka kohti Kokkolaa. Olikin sopivan pilvinen ja vähän sateinen päivä shoppailuun.

Ajattelin kerrankin ostaa jotain itselle, kun yleensä löydän vain Veetille jotain. Ensisijalla olivat uudet juoksulenkkarit, joita en kuitenkaan löytänyt. Tai no löysin, mutta oli niin turhamainen, että en huolinut mustia lenkkareita neonkeltaisin tehostein! Nuo taisivat olla miesten Adidaksen Supernova Glide 4 ja ajattelin metsästää jostain naisten vastaavat. Olivat sen verran hyvät jalassa!

Ja löytyihän sieltä jotain kivaa itselle...

H&M:ltä pari meikkipalettia, 4,95e/kpl. Ei ainakaan hinnalla pilattuja! Tänään vähän testasin ja ihan ok:lta vaikuttaa hintaansa nähden. Itse en koskaan ole ostanu henkkamaukalta meikkejä, niin en yhtään osaa sanoa laadusta. Onko teillä kenelläkään ollut yleisesti mitään meikkiä ja ovatko olleet hintalaatusuhteeltaan hyviä?



Samaisesta kaupasta löysin kahdet (!) farkut, mikä on suoranainen ihme. Olen huomannut, että mun vartalolle on tosi vaikea löytää housuja kun ne on aina lyhyet tai vyötärö on pieni ja lahkeet löysät jne. No näissä riitti kyllä lahjetta ihan liikaakin! Ihanan pehmeitä ja joustavia pillifarkkuja :)  Vasemmanpuoleiset taitaa olla oikeasti vähän vaaleammat, mutta kuva vääristää.


Ostoslistalla oli myös joku kiva pitkä neule viileämpiin päiviin ja töihin ja semmoinen löytyi myös. Neule on Vero Modan. Tuo on siis semmoinen aukinainen malli, jossa ei ole mitään kiinnitystä edessä. Pienet taskut löytyy sivulta myös.


Ostin myös sinisen paidan, omituista. Tai no, raidallisen, jossa tuo tumma raita on sininen. En taida omistaa vielä mitään tummansinistä, mutta jotenkin nyt olen tykästynyt kaikkeen raitaan. Mun äidille lähti tämmöinen samanlainen mukaan pitkähihaisena sekä toppina :) Taidettiin siis molemmat ihastua tuohon! Paita myös Vero Modan.


Lopuksi käytiin vielä mässäilemässä Amarillossa ja Veetikin jaksoi taas olla nätisti ravintolassa. Amarillossa saa niitä nachoja alkupalaksi niin niillä saa kyllä lapsen pysymään nätisti hetken aikaa :) Veeti dippaili niitä siinä tulisessa salsassa ja pisteli menemään. Lisäksi veti napaan ison kupillisen ranskiksia. Mummu ei meinannut uskoa, kun sanoin että se jaksaa syödä ne kaikki :)

Kengät eivät ole Kokkolasta, vaan Ylivieskan Monosta, jossa oli hyvät alennusmyynnit. Tosin samalla kuulin, että se lopettaa toimintansa, eikä täältä saa sitten enää ollenkaan Vagabondeja :| Nämä kengät oli puoleen hintaan ja todella hyvät jalassa, vaikka on korkoa. Näissä on hieman leveämpi lesti kuin parissa aikaisemmissa vähän vastaavissa kengissäni ja siksi nämä on paremmat jalassa. Harmi kun mustia ei ollut!


Onko joku muuten huomannut, että kenkien koot olisivat jotenkin pienentyneet? Mulla on aina ollut kenkä kokoa 41 ja tänä kesänä olen etsinyt balleriinoja, mutta yhdetkään eivät ole menneet jalkaan! Siis olen kokeillut melko monta paria tuota kokoa 41 ja kaikki ovat olleet reilusti pieniä ja se on monesti suurin saatavilla oleva koko. Ensin ajattelin, että jalkani on kasvanut raskauden myötä, mutta en oikein usko siihenkään, koska yhdetkään omat vanhat kengät eivät ole pienet. Lisäksi Vagabondilla meni se sama koko kuin aina ennenkin. Laitoin Hennesillä äitini kokeilemaan kenkiä koossa 41, koska hänellä on pienempi jalka ja eivät ne menneet kyllä hänellekään jalkaan.

Missä siis vika?? Kuvittelenko vaan, vai ovatko koot selvästi pienentyneet? Pelottavaa, sillä kohta en saa kenkiä ollenkaan, koska tuo 41 on tosiaan melkein aina se suurin koko...

4 kommenttia:

  1. Mietin tuota samaa kenkähommaa itseasiassa yksi päivä kun kokeilin kenkiä ja aattelin, että voisko se olla tosiaan muka niin, että raskauden aikana jalka olis suurentunu pysyvästi!

    VastaaPoista
  2. Siis voihan se kasvaa pysyvästi, mutta se ei selitä sitä, että kaikki vanhat kengät menee jalkaan ilman ongelmaa ja vagabondiltakin sama koko kuin ennen! :)

    VastaaPoista
  3. Minulla ainakin on suurentunut yhden tai jopa kaksi numeroa jalka. Ja varsinkin leventynyt, sain heittää hyvästit ohutkärkisille kengilleni =(

    Mutta toisaalta olen huomannut nykyään kengissä että ovat pieniä ja kapeitakin. Järestään jää ostamatta.

    En ole muistanutkaan onnitella teidän taloprojektista =) Mahtavaa. Me rakennettiin vuonna 2004 ja 2005 alussa valmistui =) Nyt jo pintaremonttia tehty. Mielenkiinnolla odotan teidän talon sisutaa, kun olen tykästynyt teidän nykyisen kodin sisustukseen ja tapetteihin yms.

    VastaaPoista
  4. Hei olen huomannut tasan saman kuin sinäkin noiden kenkien kanssa. Aiemmin meni hyvin koko 39. Nyt etsin kanssa balleriinoja ja ostiin koon 40 joka sekin oli siinä ja siinä ja sama muillakin merkeillä. Mun raskaudesta on aikaa jo 5 vuotta, joten eipä selity silläkään, että neljä vuotta meni aiemmat kengät, mutta nyt yhtäkkiä jalka olis kasvanut isommaksi... :/

    VastaaPoista