lauantai 21. heinäkuuta 2012

Yökylässä Oulussa

Käytiin Veetin kanssa yhden yön kyläreissulla Veetin kummien luona Oulussa. Eilen ajeltiin sinne heti aamulla ja tänään ajeltiin jo takaisin kotiin. Päästiin kaverin kanssa Zeppeliiniin kahdestaan shoppailemaan kun Veeti jäi kaverin miehen kanssa heidän kotiinsa. Tai no oikeastaan jätskikiskalle ja leikkipuistoon :)

Zeppeliinin lisäksi ehdin käydä myös Paljekirpparilla sillä aikaa kun kaveri kävi Crossfitissä. Sieltä löytyi itselle tämmöinen raidallinen Vilan paita hintaan 2e. Kiva kietaisumalli!



Lisäksi joku Seppälän liian pieni ja vähän rikkinäinen naisten paita hintaan 0,2e. Tästä tein jo helman kääntämistä vaille Veetille paidan kun värit olivat niin kivan ruskea-turkoosisävyiset.


Lisäksi Marimerkon Purnukkakangasta ehkä n.30cm korkea ja täysleveä pala. Tälle en vielä ole keksinyt käyttöä, mutta hintaa oli vain kaksi euroa, niin ostin kuitenkin :)


Zeppeliinissä kävin Metsolassa tsekkaamassa uuden liikkeen ja olihan se tilava! Kankaitakin oli vaikka mitä! Sorruin ostamaan, vaikka nettikaupan olen tähän mennessä melko hyvin pitänyt boikotissa sattuneista syistä. Metsolasta siis ihanan tumma turkoosi/petrooli joustis, samansävyinen On the road (tätä on näemmä tullut taas myyntiin) sekä musta JNY:n tähtikangas, joka on yleensä aina loppu joka paikasta.

Oikealla kuvassa Oulaisten Oulapalan kankaita eli norsutrikoo ja Nanson trikoopala. Myös vasemmanreunimmainen resori on sieltä. Ihanan laaja valikoima erilaisia kankaita tuolla ja ilman postareita! Suosittelen käymään tuolla, jos lähistöllä asutte...


Tiimarista ostin söpöjä perhosenmallisia lasinalusia. Hintaa hurjat 3e/8kpl. Nämä oli siis puoleen hintaan.  Meillä ei tosin vielä ole sohvapöytää, mutta voihan noita muuallakin käyttää...


Kirpparikierroksen jälkeen mentiin odottelemaan kaveria pois treeneistä ja viihdytettiin Veetin kanssa toisiamme ottamalla kuvia. Ensin muutama kuva Veetistä...




Ja sitten alkaa tämä "Nyt on mun vuoro, anna se kamera tänne!". Sitten Veeti ottikin muutaman todella hienon taidekuvan. Ilta sujui mukavissa merkeissä kuulumisia vaihdellessa ja saunoessa ja tulipa tuota pari lasia juotua älyttömän hyvää itse tehtyä sangriaa! Ja nukkumaan mentiin tyhmänä vasta puoli yhden  maissa, kun taas Veeti päätti herätä jo puoli seiska. On mennyt tämä päivä vähän horroksessa...






Eikä reissu ilman kommelluksia sujunut. Siinä ennen kahdeksaa Veeti kompastui ilmeisesti jalkoihinsa ja kaatui täydellä vauhdilla sohvapöydän kulmaan (miksi niiden kulmien pitääkin aina olla tiellä just silloin, kun kaatuu?!?!). Otsaan tuli tietenkin kiva reikä ja paniikissa sitten hain paperia ja kävin koputtelemassa kummit hereille, että pitääkö se lapsi lähteä viemään paikattavaksi jonnekin. Verta ei kuitenkaan tullut kovinkaan paljoa, joten päätettiin soittaa toiselle kummille (työskentelee sairaalassa) ja kysyä mielipidettä. Saatiin sitten neuvot laittaa ihoteippia/perhosteippiä (en tiedä onko sama asia) siihen haavaan ja kiristää sillä se haava umpeen, että paranisi nätisti. Odoteltiin sitten tunti, että päästiin apteekkiin.

Kolme aikusta ihmistä se vaati, että saatiin teippi ja tuo haavalappu haavan päälle. Melkoiset voimat tuon ikäisellä, kun pyristelee vastaan. Kyllähän se sääliksi kävi, kun tiesi, että se haava on varmasti kipeä ja sit kun siihen lähelle oli pakko koskea. Annoin vielä suurimman sallitun annoksen särkylääkettä, että ei jomota ja onhan tuo Veeti muuten ollut ihan normaali eikä ainakaan näytä mitenkään kipeältä.



Puistoreissulla otin sitten kuvankin tuosta haaverista ja tuommoinen lappu siinä nyt on päällä. Toivottavasti paranee pian!

2 kommenttia:

  1. Teillähän on ollut värikäs Oulun reissu!

    VastaaPoista
  2. hihii, mullakin on tuota JNY:n tähtikangasta (mustana ja vihreenä) ja mustan norsukankaan tuhosin keväällä ;) Pitäsiköhän kävästä ens viikolla siellä Oulapalassa...

    Nuo pienten lommot säikäyttää aina, meillä oli eilen myös lommopäivä; tulin kaupasta, niin ihmettelin miten veritippoja joka puolella, miehellä paita veressä ja poika nauraa pinnasängyssä, kasvot veressä, Elmeri oli siis ilmeisesti kolauttanut leukansa/huulensa/nenänsä pinniksen reunaan ja verta oli tullut heti kunnolla, mitään näkyvää jälkeä pojassa ei kuitenkaan ole ja tosiaan nauroi vain..

    Ja kiitos siitä jauheliha-kesäkurpitsalaatikon ohjeesta, tänään tein ja mieskin kehui!

    VastaaPoista