tiistai 24. heinäkuuta 2012

Jos metsään haluat mennä nyt...

Mies oli la-su Porijazzeilla ja me tultiin Veetin kanssa jo lauantaina Oulusta kotiin, joten vietettiin sunnuntaina äiti-poika laatuaikaa :) Lähdettiin heti aamusta pihalle ja mentiin rattailla tuonne meidän raksan takana olevaan metsään. Tai siis tarkoitus oli mennä semmoisen mäen päälle kallioille seikkailemaan ja juomaan pillimehua, mutta vedestä lainehtiva pururata oli eri mieltä, eikä päästy sinne asti, minne oli tarkoitus mennä. Tuossa meidän tien kohdalla taas on jotain raivattu tuolla metsässä, joten ei ollutkaan ihan helppokulkuista maastoa. Mentiin siis vain vähän matkaa metsään ja käytiin nauttimassa kannon nokassa pillimehut :)
Tuommoiset maisemat meidän uuden talon tien päästä löytyy. Tuo on myös semmoinen alue, mihin ei koskaan tule taloja, joten mukavaa metsää jää vaikka kuinka paljon! Tuosta menee myös pururata ja talvella hiihtolatu, joten kotoa voi napata sukset matkaan ja lähteä hiihtämään.

Näkymiä metsästä tielle päin. Veeti juoksee tontille! Uskomattoman hyvä suuntavaisto muuten noin pienellä. Mentiin tosiaan pururadan kautta, eikä tuota oikeaa tietä ja heti tuossa tien kohdalla Veeti sanoi, että tontille! Hoksasi, että ollaan siinä tien vieressä pururadalla. Ei ainakaan multa perittyä...


Eilen sain kuvattua muutaman valmistuneen paidankin. Ensimmäinen otr-kankaasta tehty uusimman Ottobren kaavalla.


Toinen siitä 0,2e kierrätyspaidasta tehty eli hintaa alle euro resoreineen. Joskus näitä kivojakin kirppislöytöjä, joista voi ommella jotain uutta. Raitojen kohdistuksesta ei voi puhua samana päivänä tämän paidan kanssa :) Molemmat paidat kokoa 92, mutta pituus 98cm.


6 kommenttia:

 1. Mahtavia kuvia Veetistä! Ja tuo huppari on ihan superhieno! Osaatko sanoa tuosta uusimman OB:n kaavasta, onko se mitoitukseltaan muuten ok, jos pituutta lisäsit vain? Mä mietin että tekisin Elmerille jo varastoon 98 koon puseron tuolla samalla kaavalla. Papana -kaavaa oon käyttäny paljon, mutta siinä oon joutunut lisäämään hihoihin mittaa 5cm + resori, meil on vissiin joku pitkäkätinen XD Helpointa ois verrata kyl kaavaa muihin vaatteisiin, mutta ei oo viel jemmassa mitään seuraavan koon vaatetta..

  VastaaPoista
 2. Ihana huppari. Ja lippis kanssa.

  VastaaPoista
 3. Kivat paidat! Tuollasia tarvii aina.

  VastaaPoista
 4. Hyvä idea - kirppislöydöistä pikkuvaatetta.. Vois aloittaa itsekin, vaikka oman kaapin käyttämättömistä.. Kivat paidat ja huppari myös!

  VastaaPoista
 5. Hienja vaatteita. :) Ja ihana tosiaan tuo kangas tuossa kirppistuunauksessa. :)

  VastaaPoista