keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Uudet lenkkarit!

Sain vihdoin eilen ostettua ne uudet juoksulenkkarit, mitä olen etsinyt jonkin aikaa. Täytyi turvautua Kärkkäisen miesten osastolle, koska joka paikassa on ollut ne naisten koot mennyt, mitä olisin tarvinut. Eli siis se hehtaarikoko, joita tulee se yksi kauppaan :) Uudet juoksukumppanit on Adidaksen CC Chillit ja ovat kyllä hyvän tuntoiset jalassa. Värikin onneksi melko neutraali, eikä mikään neonkeltainen, joka tuntuu olevan melko suosittu noissa miesten malleissa...

Lenkkari on semmoinen vähän niinkuin tavallisen lenkkarin ja barefootin väliltä, eli hieman pehmeämpi kuin tavalinen kenkä. Ja tuntuu paremmalta jalassa. Edes ensimmäisellä lenkillä ei tullut rakkoa! Rikoinpa samalla myös juoksuennätykseni ja viimekerran 4,8km sijaan juosta paukutin tänään 5,4km! Nyt on virallisesti se vitonen rikottu. Ja sykekin pysyi keskimäärin alle 160, joka on mulle tosi hyvin kun ennen meni helposti 200 rikki juostessa :D Nyt maksimisykekin oli vain 174. Nyt on hyvä fiilis!



Juoksemisen lisäksi innostuin taas eilen pitkästä aikaa ompelemaan. Veeti on käyttänyt hoidossa nyt oikeastaan pelkästään hupparia pihalla niin tein yhden lisää, että saa niitä kahta muuta pestäkin välillä. Kankaan oleen ostanut Kangashamstereista ja keväällä. Kangas on collegea, joka on sisältä ihanan pehmoinen. Huppu on vuoritettu musta-valkoraidallisella trikoolla. Ja melkein onnistuin saamaan siististi tuon vetoketjun yläosan. Vähän näytti jäävän ryppyjä, kun piti tehdä pientä korjausompelua, kun vetoketjun päät olivat jääneet epätasalle. Veetin päälle en ole vielä kokeillut, toivottavasti sopii. Ei kannata myöskään kiinnittää huomiota tuohon todella "onnistuneeseen" raitojen kohdistukseen.. Semmoista pikaisesti ennen kynsien lakkausta ;) Tontilla ei ole tapahtunut mitään, kun valua ei voida sateen takia tehdä, mutta huomenna selviää, tuleeko talopaketti jo lauantaina!


2 kommenttia:

  1. Täällä toinen isojalakanen! Mää ostin kesäkuussa juoksulenkkarit, ja nekin olivat miesten malli. Tosin mua vähän kyrsi se, että ne mulle urheiluliikkeessä kalliilla myyjä möi, ja vasta kotona huomasin niiden olevan miesten mallia :/ Rumat ovat kuin mitkä, just semmosta neon-oranssia pohja. Ihan hyvät ovat kuitenkin olleet, eipä siinä, semmoinen extratuettu adidaksen malli.

    Noi sun kengät näyttää ihan sikahyvältä! Ei kyllä uskois että on miesten malli!

    VastaaPoista
  2. Mä kans eka testasin eri paikassa niitä musta-neonkeltainen kenkiä ja onneks en ostanut! Nuo on kuitenkin hyvännäköiset miesten kengiksi ja voi sitten pitää kivan värisiä juoksuvaatteita, kun kengät on mustat ;) Adidaksella kun on muutenkin pienet koot niin nuo mun kengät tais olla 42 ja 1/3 tai peräti 2/3 päälle. Naisten suurin koko oli se 42 1/3 ja niitä tulee varmaan se yks pari liikkeeseen...

    VastaaPoista