keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Kalseaa vappua!

Täällä on ollut mitä "mainioin" vappukeli! Lämmintä huikeat kolme astetta ja räntää satoi taivaan täydeltä siinä vaiheessa, kun tehtiin lähtöä vapputorille. Onneksi puin Veetillekin kotona takin alle popin windfleecen, olisi voinut tulla muuten melko kylmä pelkässä takissa.


Me ei olla koskaan ostettu torilta vappupalloja ja tänä vuonnakin mies toi töistä pienen muumipallon jo etukäteen. Vappulakut ollaan kyllä ruukattu käydä ostamassa ja niin tehtiin tänä vuonnakin. Nopea pyrähdys torin ympäri, muutamien tuttujen moikkaukset, lakut pussiin ja sitten päälle vielä kirpparikierros, kun näyttivät olevan auki tänään.
Veeti valitsi itselleen omppulakun, minä valitsin tuttifrutin ja yhden noitapillin ja mies sitten perinteisen lakun ja kirsikan. Onhan ne hyviä noin kerran vuodessa nautittuna ;)


Kotona puhalsin muutamia palloja koristeeksi olkkariin sekä Veetin huoneeseen ja sitten ihan vaan irtopalloja. Kaapista löytyi myös Veetin viime vuoden vappuhyrrä, mutta eipä ne oikein innostaneet Veetiä...


Näin huonon kelin innoittamana innostuin katselemaan vanhempia vappukuvia koneelta. Ainakin todistettavasti vuosina 2006 ja 2008 on ollut hamekelit! Tässäpä muutama vanha otos musta vapulta viiden vuoden takaa! Pitäsköhän leikata otsatukka takas! Muutenkin jotenkin kiva malli tässä, vaikka ei tuota varmaan kamalasti ole tuohon kuvaan laitettu.Munkeista ei ole kuvia, vaikka niitäkin tein. Taisivat ehtiä parempiin suihin ennen kuvien ottoa. Nyt pihalla kelikin on onneksi parantumaan päin ja aurinko paistaa. Mies kävi jo putsaamassa grillin, että voidaan illemmalla vähän grillailla näin vapun kunniaksi.

Hauskaa vappua siis kaikille lukijoille näiden todella aurinkoisten kuvien kera!

1 kommentti:

  1. Hauskaa vappua koko perheelle, oli kyllä tosi karmee keli aamupäivästä. Ja sulle sopii kyllä tosi hyvin otsahiukset :)

    VastaaPoista