tiistai 28. toukokuuta 2013

Tee se itse clutch

Aina juhlien alla havahdun siihen, että en omista pientä juhlalaukkua ollenkaan. En myöskään ole onnistunut löytämään mieluista kaupasta. Tosin hetkeen en ole muistanut etsiäkään, kun asia ei ole ollut ajankohtainen. Meillä on kuitenkin perjantaina vaarini hautajaiset ja kesällä tiedossa yhdet häät ja joku laukku niihinkin on otettava mukaan, että saa tärkeimmät tavarat mukaan. Kokeilin siis tehdä laukun itse kirpparilta ostetusta Marimekon kankaasta. Mustavalkoinen on melko varma valinta ja sopii useiden vaatteiden kanssa.

Selasin pinterestissä omaa "laukut ja pussukat" boardiani, koska olin sinne pinnannut kivoja ja yksinkertaisen oloisia laukkuja. Minut löydät halutessasi pinterestistä nimimerkillä Lauruska. Ohjeen laukkuun nappasin täältä. Vuorena laukussa on Löytöpalan palalaarista ostettua Nanson puuvillaa, josta tein myös sen sitterin päällisen. Laukku on siis yksinkertainen suorakaiteen muotoinen clutch käsiremmillä. Pientä jujua laukkuun tuo edessä oleva rusetti, joka erottuisi paremmin, jos kangas ei olisi noin kirjavaa.
Tässä kuvassa koko hahmottuu vielä paremmin, kun laukku on kädessäni.


Sisään mahtuvat sopivasti nenäliinapaketti, puhelin, rahat ja vaikka huulikiilto vai muu pieni meikki. Kuva on tärähtänyt, mutta en jaksanut ottaa enää kuvien siirron jälkeen uutta :)


Tästä clutchista sain innostuksen ommella muitakin laukkuja itselle, mutta mulla ei ole mitään kivoja puuvillasia kankaita :/
4 kommenttia:

  1. Tosi kiva pikkulaukku! Oon ite suunnitellut vähän vastaavaa vanhoista nahkatakinjämistä... Se kaipaisi vain niittejä kylkeensä :)

    VastaaPoista
  2. Mukava laukku, pitää itsekin testata vastaavaa. Just tälläisistä laukuista tykkäisin itsekin, kangaskin on ihan omaan makuun.

    VastaaPoista
  3. Ihanainen, tällaisen minakin haluaisin.

    VastaaPoista