perjantai 10. toukokuuta 2013

Biksuja!

Jos selailee nettikauppoja, ei voi olla huomaamatta, että kesä on tulossa sillä bikineitä on tarjolla jos jonkinmoisia!Omat bikinit taitavat olla peräisin vuodelta miekka ja kirves ja koska niillä on ollut niin vähän käyttöä, ei ole tullut hankittua uusia. Ja ei muuten tule tänäkään kesänä, koska luulen, että ei tule tämän pallomahan kanssa paljon rannalla oltua. Kotiterassille kelpaavat vanhat bikinit ihan hyvin (mikäli mahtuvat vielä kesällä pääll)! Eihän se silti estä haaveilemasta ihanista bikineistä. Ehkä sitten ensi kesänä voisi olla paremmassa bikinikunnossa?


Tässä muutamia omaa silmääni miellytäviä biksuja ihan H&M:n valikoimasta.

Näissä on kiva mallia ja kuosikin miellyttää! Poimin vain yläosat, mutta tokihan samaan sarjaan löytyy alaosatkin :) Ihan pikkuisia nirunarubikineitä on turha haikailla enää, vaan bikineissä haluan kuitenkin vähän tukeakin.
Näissä sitä tukea ei kovin taida olla ja sopivat varmasti parhaiten pienirintaiselle ihmiselle. Kivannäköiset silti!


Tämmöiset vedenvihreät olisivat kivan erilaiset, sillä omat bikinit tahtovat aina olla jotain pinkkisävyisiä tai muuten vain "tyttömäisen" värisiä. Rusketun kesällä huonosti, joten pitäisi olla semmoinen väri, joka toimii myös valkoisen ihon kanssa.
Nämä taitavat olla lähes samanlaiset ensimmäisten kanssa, mutta eri värissä. Olkaimet ovat irrotettavat. Yllättäen huomaan, että suosikiksini muodostuivat kuitenkin nuo vihreäsävyiset! Voisihan sitä jotkut edulliset bikinit ostaa, niin voisi siten yksin ylhäisessä yksinäisyydessään nauttia kivoista bikineistä, vaikka olo muistuttaisi lähinnä rantaan ajautunutta ryhävalasta :)

Ostatteko te usein uusia bikineitä? Haluaisin omistaa useat eri bikinit, joita voisi aina vaihdella mielen mukaan, mutta tosiasiahan on se, että siitä on niin monta vuotta kun olen ollut "bikinikunnossa", että jo pelkkä bikineiden sovittelu saa aikaan melko masentuneen fiiliksen. Mutta ehkä sitten joskus :)

3 kommenttia:

 1. miun kokosille meijereille ei vaan yksinkertasesti valmisteta kunnon tukevia biksuja. näytän bikinit päällä muutenki ihan tikku pullalta joten unohdan taas niiden haaveilun :D

  VastaaPoista
 2. Juuh, ei toivoakaan että vois nettikaupoista (tai mistään tavallisistä kaupoista ylipäänsä) biksuja ostella. Tai no joo, saattaahan niistä isoja kuppeja löytyä jotku tylsät mustat mummomalliset :) Käyn lähes joka kesän alussa alusvaateliikeessä hiplailemassa -ehkä jopa kokeilemassa!- ja aina tuumaan että semmonen 100€ on "vähän" liikaa bikineistä.. Päätän myös että käyn sitte syksyllä alennusmyynnistä hakemassa ja aina unohdan :)

  Ihania kuoseja kyllä noissa sun linkkaamissa! Malleiltaan menee vaan kaikki mulla siihen nirunarukategoriaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onhan nuo vähän nirunaruja. Mä tykkäisin tuosta mallista ja pitäs ettiä vaikka semmoinen, että on just olkaimet ja sit vähän jotain täytettä, että tukis ees jotain. Ei pelkkä kangasliru paljoa tue :/

   Poista