tiistai 21. toukokuuta 2013

Kirppistelyä vol miljoona + yökkärisetti vol 2

Nyt on kyllä ollut hyvä tuuri kirppariostosten suhteen, kun on muutamalla peräkkäisellä kerralla löytynyt paljon mieleistä tavaraa vauvalle ja itselle. Ainoastaan Veetin saldo on vähän huono, kun tuon ikäiselle ei tahdo enää hyväkuntoista kirppareilta löytyä. Viikonlopun vauvanvaatesaldo on tässä.


Pienenpieni unipussi, yhdet pienet ja pehmeät Kappahlin farkut, saman puljun trikoohousut (molemmat newborn-mallistoa) sekä vähän isommat collarit sekä valkoiset röyhelöpeppu-sukkikset :) Itselle löysin tuommoisen ohkaisen, violetin paidan. Paita oli kokoa L ja aika isokokoinen, joten otin vähän saumurilla sisään ja nyt se on sopivan kokoinen. Mukava nakata lämpimimmilläkin ilmoilla legginssien kanssa pihalle.


Toinen itselle löydetty vaate oli ihanan pehmeä Vero Modan harmaan neule. Tämä on malliltaan tuommoinen valekietaisu ja nuo helmalipareet jää hassusti ristiin eteen päälle puettaessa. Mahtuu vielä ainakin myös mahan kanssa ja raskauden jälkeen toimii myös imetysvaattena, sillä kaula-aukko joustaa tuon kietaisun ansiosta hyvin. Hintaa kaikilla kirpparilöydyillä oli muistaakseni jotain 12e. Hyvin halvalla saa vauvallekin vaatteita ja tuossa ylhäällä olikin aika pieniä kokoja lähtien koosta 50cm, jota en täydellä hintaa raskisi kaupasta ostaa, koska on lähes samantien pieni. Käytettynä ei niin haittaa kun hinta on pieni ja vaatteen saa sitten myytyä eteenpäin. Itsestä kun on kiva, että vauvalla on sopivan kokoiset vaatteet, eikä kaikki ole montaa numeroa isoja sen vuoksi, että ei pienempää kannata ostaa kun se jää heti pieneksi.


Tänään sain aikaiseksi Veetin päikkäreiden aikana tehdä toisen yökkärisetin kesäksi. Käytin vanhan norsukankaan jämän ja housuihin jotain ikuisuus sitten palalaarista ostettua paksua trikoota. Kaavat samat kuin edellisessä setissä. Nyt on ainakin tähän hätään pari viileämpää settiä yöksi olemassa :)1 kommentti:

  1. Voi kuinka ihania löytöjä ja tuo kesäyökkäri on kyllä onnistunut ompelus. Tykkään hurjasti.

    VastaaPoista