tiistai 7. toukokuuta 2013

Dublo buzz!

Ilmoittauduin mukaan Duplon kampanjaan, vaikka hetken mietin, että onko Veeti jo liian vanha leikkimään duploilla. Päätin kuitenkin osallistua, sillä näistä on iloa myös seuraavalle lapselle. Ilokseni pääsinkin sitten mukaan kampanjaan. Tänä vuonna on muutenkin tullut tosi paljon noita hyväksyttyjä kutsuja ja mieleisiä tuotteita testiin. Saatiin siis kotiin tämmöinen pieni Duplon alotuspakkaus, joka sisältää:

Tuote sisältää 17 helposti käsiteltävää ja kirkkaanväristä palikkaa ja osaa. Mukana on mm. kolme ikkunakuutiota, suloinen karhu ja kuviopalikoita, jotka kaikki sopivat yhteen muiden LEGO DUPLO osien kanssa.


Vapaapäivän aamuna viime viikolla annoin paketin Veetille tutkittavaksi.


Äidin avustuksella otettiin palikat pois pusseista ja leikki sai alkaa. Säilytyslaatikon kantena toimii tuommoinen vihreä alusta, johon palikoita voi kasata.

Välillä piti lukea muka ohjekirjaa, että millä lailla noita palikoita voi kasata. Yllättävän kauan Veeti jaksoi näillä leikkiä. Meillä on Veetin huoneessa laatikollinen dubloja, mutta ne ei enää kiinnosta ja siksi yllätyinkin, kun nämä on kaivettu jälkeenpäinkin esille leikkejä varten. Veeti sanoo, että saako rakentaa nalledubloilla :) Näissä kun on yksi nalle mukana.


Ehkä näissä oli sitten Veetille uutta nuo muodot ja luukulliset palikat, kun meidän omat on niitä ihan peruspalikoita ilman mitään kummempia erikoisosia.*Buzzadorina toimiessani pääsen osallistumaan silloin tällöin valitsemiini kampanjoihin, joista saan ilmaiseksi testiin tuotteita, joiden käytöstä raportoin eteenpäin. Joskus saan näytteitä, mitä jaan muille testiin ja joskus testaan vain itse tuotteita. Mikäli sinua kiinnostaa buzzaus, voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen nauravanappi@gmail.com., jolloin voin lähettää sinulle liittymiskutsun. Tästä minun kauttani tapahtuvasta osallistumisesta saan tililleni ylimääräisiä pisteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti