keskiviikko 15. toukokuuta 2013

It's a...

...girl! Niinhän siinä sitten kävi, että rakenneultrassa muutama viikko sitten meille vahvasti lupailtiin tyttöä syntyväksi. Kätilö sanoi, että niin varma tapaus on, että uskallat käydä heti ostamassa edes yhden pinkin bodyn :) Ultran jälkeen ei kuitenkaan vielä menty vaatekaupoille, vaan säästin ostokset tuonnemmaksi. Tänään kävin neuvolassa ja koska vauva ei ollut muuttunut pojaksi tässä välissä, niin paljastan sukupuolen täälläkin, koska voisi muuten olla melko hiljaista tämä postailu esimerkiksi vaatteista, koska niistä on melko helppo päätellä vauvan sukupuoli...

Olo on tosi onnellinen. Olen aina toivonut, että saisin tytön sekä pojan, mutta jotenkin en uskaltanut edes toivoa tyttöä vaan olin sataprosenttisen varma, että toinenkin lapsi olisi poika. Siksi yllätys olikin melkoinen, kun ultraaja kertoi uuden tulokkaan olevan tyttö. Kirppareilla olen nyt katsellut aina sillä silmällä vaatteita, että josko löytyisi kivoja ja värikkäitä vaatteita tytölle. Veetin jäljiltä meillä on melko poikavärisiä vaatteita, joten hyvällä omalla tunnolla saa ostaa uusia. Tässä muutama kirppislöytö.


Seppälän farkkuleggarit koossa 68, saman merkin keltaiset sydänhousut koossa 74 (aika pieniltä näyttävät), Tutan pallokuvioiset puolipotkarit koossa 62, pari yöpukua koossa 62/68. Hintaa näillä yhteensä noin 8e. Tämmöisiä kirpparivaatteita uskaltaa ostaakin, jos vaikka vauva olisikin poika niin ei rahallisesti tipu korkealta :) Yökkärit olivat jo vähän nukkaantuneita, mutta eipä tuo mun mielestä yövaatteissa niin nuukaa ole. Päällyvaatteissa koitan katsoa, että olisivat siistejä.


Tämmöisiä ihan pieniä ei kannata alkaa kovin kamalia varastoja tekemään itsekään, kun harmittaisi sitten vain, kun jäävät heti pieneksi. Kirpparilta ajattelin siis ostella noita pienempiä kokoja ja sitten tehdä niitä 68 ylöspäin olevia, jotka kuitenkin menevät päälle pidemmän aikaa. Hassua muuten, kun silloin kun ei ollut tiedossa sukupuolta, tuntui että kirpparit olivat täynnä vaatetta vain tyttövauvoille. Nyt kun ehtii niitä tyttöjen vaatteita, niin onkin vain pojille tai neutraaleja. Olen myös yllätyksekseni huomannu, että en jotenkin syty perus pinkeille vaatteille. Niitähän siellä kirppareilla pääasiassa on. En oikein tiedä itsekään, että minkä värisiä niiden pitäis olla :)

5 kommenttia:

 1. Oi onnea.

  Pienet tytöt ovat aivan ihania, isotkin tytöt ovat. Minulla on kaksi tyttöä ja olin varma, että saadaan kolmaskin. Ultrassa oltiin eri mieltä, saas nähdä :D Jännää aikaa elellään.

  VastaaPoista
 2. Yks tyhmä kysymys: Millä siellä neuvolassa sitä sukupuolta arvioitiin? Siis eikai siellä ultralaitetta ollut, vai? :)

  Ja onnea toki prinsessata, onnea on tyttö ja poika lapsina! :)

  VastaaPoista
 3. Meilä on pieni neuvola ja siellä on kyllä ihan ultralaitteet :)

  VastaaPoista
 4. Onnea tyttöuutisista :) En ole vielä täysin varmaksi päättänyt, haluanko tietää sukupuolen etukäteen, mieheni ei halua... Mulla on vielä heinäkuuhun asti aikaa miettiä :)

  VastaaPoista
 5. Onnea kovasti! Ihan on sinun raskaus mennyt ohitse! Ja mukavaa, että sieltä on tyttönen tulossa. :)

  VastaaPoista