maanantai 27. toukokuuta 2013

Vauvanvaateinventaario

Kävin eilen läpi vauvalle jemmattuja ja tehtyjä vaatteita. Tarkoituksena kartoittaa, että mitä pitäisi hommata lisää vai joko riittää :) Otin siis esille vain pienet koot 52-68. Suurempia meillä ei kamalasti tytölle sopivissa kuoseissa olekaan! Itselleni laskin ylös, että paljonko mitäkin vaatetta ja kokoa on.


Alla lista mitä jemma-nimisestä paikasta löytyy. Osa bodeista on Veetin vanhoja ja ovat mystisesti säilytyksessä saaneet keltaisia tahroja itseensä eli ovat aika karun näköistä katseltavaa. Liotin vaatteita yön vanish-kylvyssä ja löin koneeseen. Onneksi aine teki ihmeitä ja tahrat ovat poikka! Jostain luin, että maidon rasva reagoisi noin säilytyksessä, vaikka vaatteet on toki pesty ennen säilytykseen pakkausta!

50/56
2x housut
6x body
2x potkarit/haalarit
4x yökkäri
1x jumpsuit


62
2x housut
2x puolipotkarit
5x body
1x haalarit
4x yökkäri
1x ulkohaalari vaunuihin

68
2x housut
2x mekko
4x body
2x haalarit
1x paita
1x yökkäri


Päädyin siihen, että jotain kivan värisiä bodeja voisi katsella kirppareilta kun kaikki nuo pienet koot ovat joko valkoisia ta sitten todella neutraalin vaaleita. Housuja ei ole juuri yhtään! Muutamat potkuhousut ja puolipotkaritkin voisi ommella tai hommata käytettyinä. Yökkäreitä on näemmä kertynyt useampia kirpareilta, mutta Veeti ainakin aikoinaan kasteli melko paljon yöllä noita vaatteita. Muistin myös tätä kirjoittaessani, että ainakin yksi pieni unipussi vetskarilla löytyy jostain jemmasta myös :) Lisäksi voisi hommata legginsejä sekä sukkkiksia vauvalle. Kävin eilen Lindexillä, josta olisin ostanut niitä perusbodeja. Mutta aika huonot valikoimat kun esillä on kesävaatteet eli täsmäisku sitten nettikauppaan loppukesästä lienee paikoillaan!

Millaisia määriä teillä on ollut pieniä vaatteita vauvalle? Mikä on liikaa ja mikä sopiva määrä? 

2 kommenttia:

  1. Sopivasta määrästä en tiedä, mutta ekat 6kk esikoisella oli bodeja 2-3 kpl varattuna päivälle. Housuja oli joku kymmenkunta. Haalareita kolme, sitten vielä potkarit joita oli kyllä mutta en ole niitä osannu pahemmin käyttää. Kuopus on myös poika niin helppo oli käyttää isoveljen vanhoja ja vuoden ikäerolla. Nyt tullut kuitenkin ostettua melkein sama määrä, ellei enempikin kuopukselle vaatteita. :)

    VastaaPoista
  2. Mulla oli esikoisella 38 koon 56-68 bodeja :D Se oli jo vähän ylimitoitettua. Osasta kirpparivaatteita olen luopunut, mutta melkein kaikki omat on tallessa. Noista 38:sta valtaosa oli lainassa mun siskolta. Hän oli säästänyt "vähän jotain".

    Tein itse tuon inventaarion viikonlopulla ja törmäsin myös mystisiin keltaisiin tahroihin! Hyvä tietää, että niitä kannattaa yrittää pestä pois. Pitääkin laittaa Vanish-kylpyyn jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista