Maitorahka taitaa olla tämän päivän hittituote, jota syödään normaalia enemmän. Paljon ihmisiä välttelee hiilareita ja syövät välipalana tai aamulla/illalla rahkaa. Itse tykkään myös rahkasta esimerkiksi mehukeiton tai myslin kanssa, mutta mulla se vaatii jotain makeaa esim makeutusjauhetta kaveriksi. Yleensä syön leipää, mutta silloin tällöin korvaan sen ainaisen leivän rahkapurkilla. Eilen kokeilin tämmöistä nopeaa lisuketta, jonka voisi sekoittaa rahkaan. Kauppaan oli tullut jo raparperejä, joten ostin niitä 500g:n nipun ja nakkasin paloiteltuna pannulle. Lisäksi laitoin kaksi ruokalusikallista sokeria, kanelia ja steviajauhetta.
Paistelin niin kauan, ett raparperit menivät mössöksi.
Kaadoin kulhoon rahkan ja raparperisörsseliä päälle. Nams.
Näyttääpä hyvältä! Tätä täytyy joskus testata.. :)
VastaaPoista