torstai 16. toukokuuta 2013

DIY sydänpyllyt

Kankaankadotustalkoiden viimeisenä päivänä eli vappuaattona löysin kaapista palan fuksianväristä velouria ja ajattelin tuhlata sen johonkin vauvanvaatteeseen. No sopivasti tuosta palasta sai juuri ja juuri miikkarihaalarit tehtyä, kun laittoi lahkeeseen pitkät resorit. Nämä tehty koolla 52/56, mutta ovat vissiin aika isoa kokoa eli varmaan lähemmäs 62cm on se koko. Halusin yhdistää tähän tummaa violettia ja applikoin pyllyyn sydämen Me&I-tyyliin. Nyt on siis meidän vauvalla omatekoiset sydänpyllyt ja äidin lompakko kiittää :)


Väriyhdistelmä on kyllä niin imelä, että huh huh :) Neppareiden alle tukikankaaksi laitoin vielä fuksiavalko-raidallista trikoota tukikankaan kera. En ymmärrä, että miten onnistun ompelemaan haarakiilan aina niin väärän kohtaan, vaikka muka neulaan keskikohdat yhteen ennen ompelua... Nämä onkin ensimmäiset kunnon söpistelyhaalarit vauvalle :) Fuksian velourin ostopaikkaa en muista, violetti resori on Kärkkäiseltä, samoin kuin nepparit. Applikoinnin velour palalaatikosta.


3 kommenttia:

  1. Ihanat! Mulla käy muuten samoin tuon haarapalan kans, aiva muka vedättää toiselle puolelle ja sitten puran ja ompelen, puran ja ompelen..

    VastaaPoista