keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Sydämiä

Tämä Liandlon sininen sydänkangas on kaihertanut mieltä jo pitkään, mutta en ole siitä Veetille jotenkin osannut tehdä mitään, joten se on saanut jäädä kauppaan. Pienelle vauvallehan tämä on kuitenkin aivan ihanaa  kangasta ja voisinpa tuosta tehdä itsellenikin jotain, jos ei olisi tätä muuttuvaa tekijää tuossa mahan kohdalla tällä hetkellä :) Ompeluryhmäläiseltä sain ostaa metrin tätä ihanuutta ja ensimmäiset kankaat on tuhlattu tähän ihanaan bodyyn kokoa 56. Tosin vertasin kaupan bodyyn niin kyllä tämä taitaa olla enemmän kokoa 62.

Kaava: Ottobre 6/12 kisuliini
Koko: 56
Kangas: Liandlo


Poikkeuksena kaavaan tein nepparilistan tuohon toiseen raglansaumaan, niin on helpompi pukea ihan pienelle, joka ei vielä päätään kannattele. Tässä kaavassa on ilmeisesti muuten melko pieni pääntie, niin tämä ratkaisee senkin ongelman. Kanttauksia on siis jatkettu vaan tuonne rauman loppuun asti ja päälle laitettu nepparit.


Hihoihin lisäsin tuommoiset käännettävät resorit, eli jotka voi kääntää vauvan käden päälle, että ei ole kylmät kädet eikä kynnet raavi naamaa. Ohje noihin resoreihin löytyy täältä. Ylimässä kuvassa näkyykin, että toinen hiha on käännetty pussiksi ja toinen on normaalisti.


6 kommenttia:

  1. Voi miten söpöläinen body <3

    VastaaPoista
  2. Mä tein tästä sydänkankaasta miehelle bokserit :D Harmi kun en aikoinaan ostanut kuin sen puoli metriä, on nimittäin tosi hyvälaatuisena pysynyt, pesusta toiseen!

    VastaaPoista
  3. Mulla on itellä tuosta cool grey kaavalla tehty pusero. Pysynyt hyvänä myös. Ihana pikkuinen body, onnea odotukseen!

    VastaaPoista