keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Kätköilyä

Eilen käytiin avaamassa tämän kesän osalta geokätköily. Haettiin neljä kätköä ja pyöräiltiin samalla kymmenen kilsan lenkki. Mukavasti tulee huomaamatta noita kilometrejä. Tänne Ylivieskaankin on onneksi saatu paljon uusia kätköjä, että jäi vielä muillekin kerroille haettavaa. Viimeinen kätkö oli Helaan myllyn ympäristössä ja siellä napsittiin muutama kuvakin puhelimella.Tarkoitus on ollut laittaa tänne myös vähän mahapäivitystä, joten tässä sitä tulee samalla kun kuvattiin mun eilen ompelema ihana  sydäminen kesätoppi! Kaava piirretty omasta topista ja jatkoin vain vähän pituutta, että mahtuu sit mahan kanssa päälle koko kesän. Ensi kesäksi voi sitten tarvittaessa vaikka lyhentää :)


Raskausviikkoja tässä siis 25+2. Aika isohan tuo jo on! Saa nähdä kuinka valas sitä on loppukesästä :DOli mullakin pyöräilykypärä, otin sen vain kuvaan pois. En tiedä kannattiko, kun tukka on kuitenkin aina tosi nätti sen jälkeen kun  on pyöräillyt kypärä päässä tukka hiessä.


4 kommenttia:

 1. Ihana toppi ja vielä ihanampi maha. Meilläkin lapset innostuneet geokätköilystä, joten tänä kesänä on mukaa koko perheen ohjelmaa.

  VastaaPoista
 2. Kiva toppi! Enpä oo hoksannutkaan että täälläkin vois tuota geokätköilyä harrastaa, pitääkin alkaa perehtymään :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis toppi! Kiitos geokätköilymuistutuksesta, jäänyt mulla vähäiseksi harrastus parin viime vuoden aikana.

  VastaaPoista
 4. Nätti malli topissa ja pukee somasti sydämineen tuota söpöä massua :-)

  VastaaPoista