perjantai 17. toukokuuta 2013

Kirppistelyä

Kävin keskiviikon vapaapäivänä yksin rauhassa kiertelemässä kirppareita tai oikeastaan niitä kahta mitä täällä on, sillä kolmatta boikotoin periaatteesta huonon palvelun vuoksi, mitä sain viedessäni saumurin sinne huoltoon. Pitkästä aikaa oli semmoinen kerta, että mukaan tarttui vaikka ja mitä, vaatetta jopa itsellenikin!

Pari mustavalkoista palasta puuvillakangasta, euron kappale. Huomasin vasta kotona, että tuo vasemmanpuoleinen on Marimekon Tuuli-langasta ja sitä oli melkein puoli metriä eurolla :)


Yksi TSI-taskuvaippa, jonka ostin, koska malli näytti hyvälle ja tässä oli taittoimukin sisällä. Nuo oikeanpuoleiset sortsit ovat kokoa 74cm eli menevät vasta ensi kesänä, mutta ne olivat niin söpöt, että oli pakko ostaa :)


Veetille ostin kahdet farkut. Nämä on itseasiassa sama malli, koossa 104 ja 110. Aivan ihanan pehmeää kangasta ja kesällä farkkuja saakin olla tarpeeksi, koska niillä on kätevä leikkiä hiekkiksellä ja pihalla ja ei sitten niin harmita, että kuluvat ja likaantuvat. Hintaa yhteensä 4e näillä kaksilla.

Lisäksi Veetille vielä Lindexin vedensiniset velourit koossa 104cm. Hintaa hurja euro. Meillä onkin taas jäänyt muutamat housut pieneksi, joten hyvä saada isompia tilalle.


Ja sitten omiin ostoksiin! Ostin tuommoisen Vilan mustan pitsikoristeisen tuubitopin, joka meni mahankin kanssa. Kamalastihan tämmöisille vaatteille ei ole käyttöä, mutta aina joskus niitä tarvitsee ja hintaa oli vain kaksi euroa ja kunto todella hyvä.

 Tämä Elloksen mekko oli ilmeisesti käyttämätön ja mietin tuota jo vähän ristiäisiin. Koko oli numeroa isompi, mitä yleensä käytän ja maha mahtui vielä juuri ja juuri tuonne sisään. Yläosa oli melko passeli, tosin vetskaria en saanut yksin kiinni. Kivan "arkinen" mekko, mutta kuitenkin asusteilla saa juhlavaksikin. Hintaa tällä oli 5e, joka ei paljoa ole uudesta mekosta. Pistetään sitten kiertoon, jos ei enää synnytyksen jälkeen mahdu päälle :)Lisäksi ostin tumman sinisen Vilan "mekon", vaikka ei tuo mekkomittainen kyllä ole vaan enemmänkin pitkä toppi. Vaatii alle toisen paidan, koska etuosa oli aika avonainen. Edessä oli kiva leikkaus ja menee nätisti mahankin kanssa. Tämän ostin vähän sillä silmällä, että jos on kuuma kesä, niin olisi kiva omistaa jotain asiallisiakin vaatteita töihin laitettavaksi.


Lisäksi vielä ohuen ohut neuletakki, tuommoinen avonainen malli. Yhteensä kaikki ostokset maksoivat himpun vajaa 30e, mikä ei mielestäni ole paha kun tuota vaatetta on kuitenkin aika paljon ja osa oli aikuisten vaatteita.

1 kommentti:

  1. Kivoja löytöjä olet tehnyt ja paljon olet kyllä saanut vaatetta :)
    Itse olen niin huono tekemään löytöjä kirppiksiltä, etenkin itselleni.

    VastaaPoista