maanantai 29. huhtikuuta 2013

Gugguu!

Monissa blogeissa on tainnut vilahdella tämä uusi, suomalainen vaatemerkki Gugguu. Niin hauskan nimen ovat keksineet merkille! Yrityksen sivuilla gugguu.com kerrotaan nimen saannista näin: " Ehdottelimme mitä kummallisimpia nimiyhdistelmiä, tuntemattomia tavuja, kunnes pieni, ensi askelia ottava hymysuu tuli hoipertelevin askelin äitinsä syliin; ”Gugguu”. Vaatteet ovat kivan yksinkertaisia, mutta niissä on kuitenkin joku pieni juju ja liitin omaan blogiini muutaman vaatteen kuvan, jotka ovat omasta mielestäni ihania!

www.gugguu.com
Ensimmäisenä melko tavallinen huppari, jossa kuitenkin jujuna tuo vino vetoketju. Näyttää myös hyvän malliseltakin!

www.gugguu.com
Merkin housut ovat myös hauskoja. Tuommoisia hieman haaremimallisia, kivoilla taskuilla ja pitkillä resoreilla varustettuja.

www.gugguu.com

Loppuun vielä kuva, jossa näky vähän laajemmin tuo mallisto. Harmi, että hupparit ovat hinnaltaan ilmeisesti semmoista luokkaa, että ei taida tämän äidin lompakosta löytyä semmoisia summia :( Mutta aina voi haaveilla näistä ihanuuksista! Onko tämä vaatemerkki muille jo tuttu ja mitä piditte?

4 kommenttia:

 1. Minä sorruin lapsimessuilla huppariin ja housuihin. Olen ottanut lastenvaatteisiin sellaisen linjan että ostan vähän, mutta laadukasta ja pitkäikäistä. Nuo ovat niin ihania, että tulee heti hyvälle tuulelle kun laittaa lapselle keltaisen hupparin päälle :)

  VastaaPoista
 2. Hinta on tosiaan hurja, mutta ovat todella kivoja! :)

  VastaaPoista
 3. En löytänyt hintoja mistään, mutta onpa hauskat nuo taskut housuissa eikä hupparikaan ole hullumpi! Eikös kätevä ompelija tee noista omat versiot vähän edullisemmin? ;) Mua ainakin alkoi ajatus heti houkutella..

  VastaaPoista
 4. Minä ostin messuilta myös housut ja hupparin. Meidän huppari osottautui kuitenkin valmistusvirhe kappaleeksi, nepparin kohdalta oli jäänyt vahvikekangas uupumaan niin lähti purkaantumaan. Perjantaina myynnissä olleet hupparit vedettiinkin pois myynnistä.
  Nyt odotamme meille uutta hupparia. Muuten vaikuttavat kyllä laadukkaalta, ja housut pysyvät ylhäällä hoikallakin lapsella.

  VastaaPoista