keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

KesäkenkiäKevät on pikkuhiljaa saapunut ja lämpimät talvikengät on saaneet vaihtua vähän kevyempiin kenkiin ja vuorelliset kumpparit vuorettomiin. Meillä käytetään tällä hetkellä viime syksyisiä Lassien goretex-lenkkareita sekä kumppareita. Kohta alkaa kuitenkin olla maa jo melko kuiva ja lämpötilakin reilusti plussan puolella, joten kesäkenkäasiat alkaa olla ajankohtaisia. Tällä hetkellä meillä on ainoastaan nämä siniset hennesiltä tilatut koristennarit. Halpa hinta 9,95e houkutti tilaamaan nämä.
Tennarit ovat kuitenkin kangasta ja olisi kiva saada myös toiset, vähän paremmin kosteutta kestävät kengät. Haaveena olisi tietenkin saada suloiset Adidaksen Superstarit, jotka ovat vuodesta toiseen varma valinta.
 Myös Kavatilla on herkullisen värisiä nahkakenkiä, vai mitä sanotte näistä??
 Jos kenkien hinnalla ei olisi väliä, ostaisin nuo Kavatit tai ihanat Bisgaarin tähtitennarit joko mustana vai vaikkapa piristävänä keltaisena! Lähemmäs satasen oleva hinta ei kyllä houkuta ostamaan.
Sandaaleita meillä ei ole ollenkaan, kun mietin että onko niille oikeast tarvetta. Kavatilla olisi myös tämmöiset tennarin ja sandaalin välimallit, mutta olisikohan nuo nahkaiset kamalan hiostavat kesällä? Näistä voisi hyvällä tuurilla saada Ellokselta sen -50% hinnasta pois.

Sandaalien sijaan voisin ostaa Veetille myös Crocsit. Olisivatpa ainakin kevyet jalassa ja helppo pukea itse. Luultavasti johonkin tämmösee malliin päädytänkin helppouden vuoksi.

Ehkä ostan vielä jotkut toiset halvat kangaskengät eri värissä, niin ei ala kyllästyttää. Turkoosit tennarit myös hennesiltä.
Millaisella kenkämäärällä muilla mennään kesällä? Onko jotain suosikkeja, jotka ostatte lapsille joka vuosi?

5 kommenttia:

 1. Meillä on nyt ensimmäinen kesä taaperolla, kun kävelee.

  Meillä on yhdet siistimmät kengät, 2x tennarit, kumpparit ja reimatecit. Vielä pitäisi sandaalit hankkia, jos lapsi messuilta löytyisi?

  Umpinaisia sandaaleja haen, miettinyt kanssa kavatilta mutta hengittävätkö sitten? Ja olen niin huono arvioimaan kenkien kokojen kanssa, että kovin kasvuvaralla en viitsi ostaa 60€ sandaaleja. Jospa kuitenkin malttaisi vielä kuukauden päivät niitten kanssa.

  VastaaPoista
 2. Meillä on pienillä tepsujen sandaalit ja kävelykengät, niillä mennään. Eino sai nyt vikingin lenkkarit, kun pääsee jo urheilukisoihin.

  VastaaPoista
 3. Jos olis rahaa niinku roskaa, niin ostaisin varmaan myös tämmöiset Kavatin ihanan väriset kengät! Sinulle on haaste blogissani, mikäli et ole vielä sitä muualta saanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en jostain syystä näe sun blogia sun profiilissa, että pääsisin katsomaan haasteen?

   Poista
 4. Meillä on molemmille tytöille crocsin sandaalit odottamassa kesää. Myös minä nappasin H&Mltä nuo halvat tennarit vanhemmalle typylle kesätenskuiksi. Nuoremmalla ei ole tällä hetkellä käytössä kuin yhdet Kavat-merkkiset kengät, enkä olisi niitä kyllä ite raaskinut ostaa. Onneks mummu halusi pikkuiselle kengät tarjota :).

  VastaaPoista