keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Terveiset sairastuvasta, taas!

Tuntuuko muistakin, että tänä talvena on kaiken maailman taudit jyllänneet jotenkin normaalia enemmän? Tuntuu, että joka paikassa sairastetaan koko ajan. Veetihän oli kuumeessa ennen sitä meidän Jyväskylän reissua ja kuume tuli taas maanantaina. Ollaan siis vietetty pari kotipäivää. Tänään oli onneksi jo kuumeeton päivä, niin Veeti menee hoitoon ja minä pääsen parturiin piiitkästä aikaa :) Taidan tosin vain lyhentää tukkaa, että ei mitään sen radikaalimpaa ole tällä kertaa tiedossa. En raski maksaa kamalia summia hiusten leikkauksesta kuukausittain, joten toistaiseksi tyydyn siis tähän pitkään malliin.

Ollaan sitten värkkäilty sisällä, kun pihallekaan ei ole päästy. Maanantaina mies oli onneksi vielä kotona ja meillä olikin semmoinen "jokainen tekee omia juttujaan"-hetki. Mies pelasi pleikkaria, Veeti pelaili legopeliä padillä ja minä ompelin :) Tuo padi tai videot onkin ainoa juttu, millä sairaan lapsen saa olemaan riehumata edes hetken aikaa...Onneksi ostin juuri paikalliselta fb:n kirpparilta Veetille uusia lautapelejä neljä kappaletta, niin on ollut jotain uutta tutkittavaa. Yksi peli oli se omasta lapsuudestakin tuttu onkimispeli, missä kalat aukovat suuta ja ne pitää saada ongittua. Lisäksi oli tuommoinen Nalle Puh-lotto, joku toinen lautapeli sekä ämpäri ja niitä muovisammakoita, mitä pitää saada hyppäytettyä ämpäriin. Lysti kustani 11e, ei paha neljästä pelistä.


Veetin posken iho on taas ollut pahempana. Iho menee heti kamalan näköiseksi, kun lopettaa kortisonin käytön ja kun sitäkään ei saa koko aikaa käyttää, niin minkäs teet :| Näissä kuvissa näkyy muuten Veetin päällä se svetari, mistä oli kuvaa muutama postaus sitten. Ihan sopivan kokoinen tuli, onneksi!Tiistaina räpsin myös muutaman kuvan pääsiäisjutuista, ennen kuin laitoin ne roskiin. Olihan tuo munkin oma ohra kasvanut sillä aikaa, kun oltiin reissussa.Koivunoksaan on tullut jo pienen lehdet! Otin pääsiäismunat pois, mutta jätin oksat vielä sisälle.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti