maanantai 29. huhtikuuta 2013

Sieniä sateella

Aikaisemmin ompelemani sienibodyn kaveriksi olin jo leikkonut me&i-haalareista piirretyllä kaavalla kappaleet valmiiksi, mutta toteutus on odottanut oikeaa inspiraatiota. Leikkasin vielä jotenkin vahingossa tuon velourin väärään suuntaan, eli lankasuora kulkee nyt sitten vaakatasossa. Toivottavasti kangas joustaa kuitenkin sen verran, että näitä voi käyttää! Koko on 62/68 ja lahkeisiin on lisätty resorit käyttöikää pidentämään. Nämä on muuten ensimmäiset haalarit, jotka sain kantattua kääntäjällä suht siististi! Jotenkin noiden jyrkkien henkseliosien kanttaus ei onnistu, enkä ymmärrä, miten se tulisi tehdä. Nyt sain kuitenkin jotenkin onnistumaan. Kiinnityksenä on nepparit ja napit ovat päällä vain koristeena.Hieman nyt harmittaa, että olen käyttänyt tuohon bodyn kanttaamiseen tuommoista hailakan punaista ja nyt kun ostin parempaa punaista haalareihin niin ovat eri sävyä. Sieniapplikaatio on leikattu valmiina kuvana siitä kissa ja sieni kankaasta ja vain ommeltu reunastaan kiinni tiheällä siksakilla tuohon rintaan.


Aika kiva setti tuli tästä, vaikka kuvat on taas vaihteeksi mitä on. Huomasin muuten kuvatessa, että tuohon velourin rintamukseen on jäänyt silitysraudan kuva kun painoin tuota applikaatiota kiinni siihen. Toivottavasti se lähtee pesussa pois!


9 kommenttia:

 1. Suloisia vaatteita :)

  VastaaPoista
 2. Pikkuvaatteet ovat vaan niin söpöisiä :)

  VastaaPoista
 3. Suloiset <3 Olen kanssa huomannut että raudalla painaessa jää sellainen sileä kiiltävä kohta kankaaseen. Mulla on ompeluhuoneen laatikossa vanha äitiyspakkauksen vauvaharja. Kun applikointi on valmis, harjaan sillä kevyesti vastakarvaan sitä kangasta. Aika hyvin lähtee se jälki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa hyvä vinkki, kiitos siitä! Laitan testaukseen kunhan bongaan Veetin vauvaharjan jostain ensin :)

   Poista