maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäisen makkaranpaistoretki

Se olisi sitten viimeinen päivä pääsiäistä menossa ja huomenna paluu arkeen. Perjantaina lähdettiin pääsiäisen viettoon Veetin Kiuruveden mummulle, jossa oltiin sunnuntaihin ja tämä päivä ja eilinen ilta ollaan oltu sitten kotona. Kelit ovat olleet aivan mahtavat! Tänään lähdettiinkin Härkirämeen laavulle paistamaan makkaraa. Kaveri meidät sinne opasti ja mukavalla paikallahan tuo olikin sopivan kävelymatkan päässä.
Laavulta piti vähän päivittää kuvia instagramiin :) Nyt alkaa muuten olla täydelliset kelit Soreleille, kun lämpötila hiipii päivisin plussan puolelle ja maa on märkänä.
Laavu oli tuommoisessa saaressa keskellä suoaluetta, eli kesällä tuonne ei oikein valitettavasti pääse. Paikalle sattui myös eräs vanhempi pariskunta makkaroita paistelemaan, vaikka oltiin varmoja, että tuolla keskellä ei mitään olisi saanut olla rauhassa. Onneksi oli ihan kiva pariskunta, joten ei haitannut seurakaan :)


Paistettiin makkarat, juotiin pillimehua ja syötiin suklaapatukat jälkiruuaksi :) Eväsleivät jäi tekemättä, koska meillä ei ollu kotona ruisleipää, mutta menihän tuo noinkin.


Iltapäivällä oli tarkoitus mennä katsomaan kavereiden vauvaa, mutta mitattiin äsken Veetin kuume kun se alkoi aamulla yskiä ja oli vähän kuuma päikkäreiden jälkeen ja kuumettahan sillä taas on 38,5! Ei ole kuin pari viikkoa siitä, kun se edellinen kuume loppui. Tietää siis taas sisällä oloa huomenna ja katsotaan, pääseekö hoitoonkaan tällä viikolla. Tympäisee kun kuluu noita harvoja hoitopäiviä tähän sairastamiseen kun niistä kuitenkin maksetaan. Ja jää se suloinen vauvakin nyt näkemättä, kun en uskalla yksin mennä, jos tuo tauti on tarttunut muhunkin. Toivottavasti kuitenkin kohta päästään sinnekin kyläilemään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti