sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Vauvakirja

Meillä on Veetillä ollut käytössä kaksi vauvakirjaa. Toinen oli itse tilaamani Vaukirjan "Kirja sinusta" ja toinen saatiin kastelahjaksi Veetin kummilta. Tuon Kirja sinusta halusin tilata meille sen vuoksi, että siinä oli täytettävää jo raskausaikana. Oli tilaa omille masukuville, tuntemuksille, missä asuttiin jne. Oli mukava laittaa kansien väliin myös niitä ajatuksia, varsinkin kun tätä blogia ei vielä silloin ollut ja tuskin tänne ihan kaikkea tulisi muutenkaan kirjoitettua. Toisessa kirjassa hyvä puoli oli se, että siinä riittää täytettävää pidemmälle ajalle. Tämä Vaukirja käsittelee lähinnä ensimmäistä vuotta.

Kaivoin kirjan esille ja otin muutaman esimerkkikuvan siitä, mitä kirjasta löytyy. Blurrasin tekstit, sillä niitä en halua täällä jakaa. Alla esimerkiksi vatsakuva Veetistä viikolla 34+5, onhan tuo jo aika muhkea ja raskaushormonit aiheuttivat sen, että rusketuin tuona kesänä todella hyvin. Aukeamalla on otsikot "Kun olit äidin vatsassa" sekä "Äidin vatsa kasvoi yhä isommaksi" :) Kannen ja ensimmäisen sivun välissä on tasku, johon saa laitettua vaikka kuvia. Meillä siellä on ristiäiskortit.
Viime neuvolasta pituutta onkin tullut se n. seitsemän senttiä lisää!


Kanteen saa valittua joko vaaleanpunaisen tai sinisen taustan, molemmat tulevat siis kirjan mukana. Pitäisi nyt kotona ollessa ottaa tehtäväksi tulostaa kuvia tuonne kirjan väliin, se kun on jotenkin unohtunut, hups...


Tulevalle vauvalle olen miettinyt tuota samaa kirjaa, koska olisi kiva, että olisi samanlaiset molemmilla. Toinen kirja, mitä olen katsellut on tuo Paras tarina minusta-kirja, joka vaikuttaa myös todella hauskalta! Ehkä hommaan molemmat.  Mikäli tuo Vaukirjan kirja kiinnostaa, sen voi tilata vaukirjaan liittymällä. Kirjakerhossa saa lapsen ikään sopivia kirjoja, jotka näkee etukäteen esim netistä ja voi jo silloin päättää, että haluaako pakettia vai ei. Eli ei turhaan tarvitse palautella niitä, joita ei halua. Liittymistarjoukseen pääset suoraan klikkaamalla tuolla vasemmalla olevaa kuvaa!


Onko jollain teistä jompi kumpi noista kirjoista lapsilla? Mitä olette tykänneet? Ja olisiko jotain muuta vastaavaa,  mitä suosittelisitte. Tässä on vielä melko monta viikkoa aikaa punnita eri vaihtoehtoja ;)

1 kommentti:

  1. Meillä on molemmilla tenavilla nallepuh vauvakirjat ja mie ainakin olen tykänny niistä kovasti.

    VastaaPoista