lauantai 22. helmikuuta 2014

Välikautta ja alehaalari

Heti Kappahlin uusien välikausivaatteiden saapuessa kauppaan kävin hakemassa Veetille toiseksi takiksi tämän monivärisen Kaxsin takin. Myin Veetin viimevuotisen haalarin pois, enkä aio enää haalaria välikaudeksi ostaa, kun viime vuonnakin tuli käytettyä oikeastaan vain housut ja takki-settiä. Siksipä tarve oli toiselle takille, että toisen saa välistä pesuun. Muutamana kautena olen odottanut, että Kappahlin takkia tulisi rehellisen punaisena, mutta viime kerrat se on ollut fuksian punainen. Nyt kun tässä takissa sitä punaista oli yhdistettynä kirkkaaseen keltaiseen sekä turkoosiin niin tiesin heti, että tuo meille tulee. Puhelimessa oli sopivasti vielä alekoodi, joten hintakaan ei ollut paha. Meidän Kappahliin tulee ainakin vain yksi koko kutakin vaatetta näistä ulkovaatteista, joten nopeana saa olla, että saa oman kokonsa haluamassaan värissä.


Toivon mukaan tuo Popin takki menee vielä kevään, en hoksannut sitä kokeilla päälle. Popin takki on kokoa 98cm ja Kaxsin takki on jo 110cm ja alla näkyy tuo kokoero. Lisäksi on kaveriksi sitten viime syksyiset Kaxsin housut. Hanskoja joutuu hommaamaan lisää, koska äkkiä etsiessäni en löytänyt yksiäkään! Myös kumpparit pitäisi ostaa kun viimevuotiset ovat auttamattoman pienet ja loskakelit meillä on menty villavuorikumppareilla.


Reiman uutuuksia selatessani ihastuin suunnattomasti tähän sydänhaalariin ja tilasinkin sen Reiman verkkokaupasta Aavalle heti kun se sinne ilmaantui. Otin varmuudeksi koot 80cm ja 86cm, mutta jätin kuitenkin tuon isomman meille. Eipähän ainakaan ole pieni ja jos on liian iso niin menee sitten kevään. Pieni pettymys oli se, että kuvissa haalari oli mielestäni musta ja väri graphite viittaa mielestäni harmaaseen, mutta haalari on kyllä todella tumma ruskea. Tai semmoinen harmaanruskea. Ihana kuitenkin! Tähän on kiva sitten yhdistää vaikka fuksiat asusteet. Itse asiassa löysin jo kirpparilta fuksiat Reiman minitecit kahden euron hintaan.



Kesäksi pitää varmaan ostaa joku takki, että voi housujen kanssa pitää, kun Veetiltä on jemmassa yhdet Kaxsin välikausihousut. Loppukesästä takkisetti on myös helpompi kun liian kuumalla voi takin riisua ja jättää housut kuitenkin jalkaan.


Lisäksi napsuttelin tammikuussa Ticketin alesta Veetille tämän Othello haalarin ensi talveksi. Haalari oli hyvässä -40% alessa, joten ostin sen ja kooksi arvoin 110cm, mikä on varmaan suunnilleen Veetin pituus ensi talvena. Hieman tämä on isomman kokoinen kuin tämän vuotinen Molo Kids, joka on kuitenkin samaa kokoa. Mahtavan muhkea ja lämpimän tuntoinen haalari. Toivottavasti on edes vähän kylmempi talvi kuin nyt...


*sisältää mainoslinkin

7 kommenttia:

  1. Täällä myös pengottu kaappeja ja pohdittu välikausivaatteita, hanskoja täytyy mennä ostamaan. Harmi kun tuo suloinen sydänhaalari ei ollutkaan rehellisen musta :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli vähän harmi, mutta on se silti syötävän suloinen. Jos se sitten syksyllä onkin iso niin paniikilla ostamaan uutta :D Mitä hanskoja meinaat ostaa? Mä en yhtään muista että mitä se Veeti käytti viime vuonna ja nyt en edes löydä niitä...

      Poista
    2. Meillä ollut aikaisemmin ihan Lassien semmoisia "oikeita" kurahanskoja, joissa kuitenkin puuvillavuori. Pitää käydä katsomassa, jos vastaavia löytyisi. Lisäksi Reimatec tai Molokids (Elmerille Molokidsin hanskat ovat mitoitukseltaan parhaat).

      Poista
    3. Meillä oli yhdet Molokidsit, jotka ostin käytettyinä mut en tiedä oliko ne jotenkin vialliset kun se peukalo oli suhteessa ihan minipikkuinen! Nyt kun hanska olisi muuten ollut hyvä niin peukalosta meni varmaan puolet sinne sisälle...

      Poista
  2. Voi miten mahtava sydänhaalari! Täälläkin vaatteet kumppareita vaille ready kevääseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellähän ollaan jo hyvällä mallilla! Tosin mäkin löysin tänään gorekengät Veetille, joten yksi kohta listasta taas vedetty yli. Vielä pitäisi ne saappat löytyä. Jotkut kivat tietenkin. Vinkkejä? :)

      Poista
    2. Itse olen ostanut Tretornin kumppareita, ovat kestäneet hyvinä siskolta veljille :)

      Poista