torstai 6. helmikuuta 2014

Välikausiuutuuksia Reimalta

Meillä ei ole Veetillä ollut koskaan Reimalta muuta vaatetta, kuin hanskoja ja ensimmäistä kertaa tätä talvena ne huopakengät. Jotenkin aikaisempien mallistojen vaatteet eivät ole iskeneet ollenkaan, lukuunottamatta viime talvimalliston muutamaa vaatetta. Haalareissa on monesti kirjava yläosa ja yksivärinen alaosa tai muuten vain väritys ei ole ollut mieleinen. Uusin SS14 mallisto on ensimmäinen, jossa on mielestäni ihania vaatteita ja voisin harkita jotain tilaavani, mikäli välikausivaatteille olisi tarvetta. Kivan selkeitä ja kirkkaita perusvärejä ja nättejä kuvia.

Esimerkiksi tässä tuo keskimmäinen punainen takki on mielestäni todella kaunis, vaikka on noinkin yksinkertainen! Reunimmaiset miellän ehkä enemmän perinteiseksi Reima-tyyliksi.

 Myös nämä alakuvan vaatteet vaikuttavat kivoilta, tosin keltainen pitäisi kyllä nähdä livenä, ennen kuin sen ihanuudesta voi sanoa mitään! Henkselihousutkin ovat sen näköiset, että istuisivat meidän hoikkeliinillekin. Haalaritkaan eivät näytä enää miltään säkeiltä.


Suurin rakkaus tässä mallistossa on ehkä tuo punainen rinkulahaalari! Ihan täydellinen! Aava tarvitsee jo syksyllä haalarin, joten ehkä tässä on yksi potentiaalinen vaihtoehto. Millaista mitoitusta Reima muuten nykyään on? Vieläkö se on valtavan isoa kokoa? Jos tarkoitus olisi ostaa haalari 75-80cm lapselle (pituus) niin mikä koko olisi paras?


Toinen ihastusta itsessäni aihettava takki on tuo musta, hiippahuppuinen Rakkautta ensi silmäyksellä.

Tässä kuvassa tuo keltainen näyttää muuten todella kivalta ja semmoiselta puhtaan väriseltä. Osa tämän uuden 70-vuotismalliston vaatteista ovat jo myynnissä Reiman verkkokaupassa.

Mitäs tykkäsitte näistä? Tuleeko teille Reimaa välikauteen?


*sisältää mainoslinkin

2 kommenttia:

  1. Tuo hiippahupullinen takki on kyllä tosi kiva! Hmm, mutta sanoinko mää sulle just yks päivä että meijän lapsilla onneks on jo välikausikamppeet... :D Täytyypä ootella, että tuo tulee myyntiin ja kattoo kuinka kallis on (ja onko ees sopivia kokoja). Meillä on Reimatecin talvihaalari. Se on kyllä, hetkinen, ehkä 2012 ostettu, mutta iso siis ainakin on! Kokolappu on 92 ja on jopa himpan reilumpi mitä esim. Rasavillin 98.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Aavalla ei vielä ole! Sille siis :) Kyllähän se tarttee syksyksi jonkun vaatteen, mutta just kun ei tiedä noita kokoja.

      Poista