torstai 13. helmikuuta 2014

Huutokauppaa hyvän asian puolesta

Ompeluryhmä Saumanvara tempaisee jälleen hyvän asian puolesta!

Lauantaina 15.2. vietetään kansainvälistä lasten syövän päivää. Saumanvaralaiset haluavat olla mukana pienten asialla suurella sydämellä omalla hyväntekeväisyyshuutokaupalla. Ompelemme, neulomme ja virkkaamme tuotteita huutokaupattavaksi.
Huutokaupan tuotto lahjoitetaan suoraan Sylva ry:lle, joka on vuonna 1982 perustettu syöpää sairastavien lasten ja nuorten valtakunnallinen yhdistys.

Huutokauppa järjestetään lastenvaatekirpputori Piilon facebook-sivuilla. Huutokauppa käynnistyy lauantaiaamuna 15.2. kello 9 ja tuotteita voi huutaa kello 21:een saakka. Jokaisen tuotteen lähtöhinta on vain 5 euroa.
Ensimmäinen huuto on korotettu ja korotuksen minimisumma on 1 euro. Huutokaupassa on käytössä niin sanottu viiden minuutin sääntö.
Huutaja maksaa voittosumman suoraan Sylva ry:n tilille ja esittää tuotteen tekijälle sähköisen kopion maksukuitista. Tuotteen tekijä postittaa tuotteen suoraan ostajalle neljän arkipäivän sisällä ja maksaa postikulut omasta pussistaan. Tarkemmat ohjeet maksuun ja muihin huutokaupan käytännön asioihin liittyen tulevat esille huutokauppakansioon.

Tule mukaan huutamaan uniikkeja käsitöitä! Tehdään yhdessä hyvää isolla porukalla!

ps. Tätä viestiä saa jakaa!

http://www.sylva.fi/fi/

Piilon facebooksivuilta löytyvään huutokauppakansioon pääset tästä. Kansiossa on jo melkein parisataa ihanaa tuotetta! Nyt kaikki huutamaan hyvän asian puolesta. Unohdin jotenkin koko tämän huutokaupan, mutta onneksi tuolta kaapeista löytyy lähes aina jotain valmiita käsitöitä, joten laitoin huutoon tämän vaaleanpunaisen virkatun tupsumyssyn. Koko noin 52-55cm. Semmoinen ehkä 3-5v:n myssy :)

Kertauksen vuoksi vielä eli lauantaina 9-21, kaikki mukaan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti