torstai 20. helmikuuta 2014

Torstain hetkiä

Tämä päivä koostui kavereiden tapaamisesta ja terveellisten suklaabrowniesien nauttimisesta kahvin ja teen kera. Browniesit valmistettu tällä ohjeella. Höpisty tuntitolkulla asiasta ja sen vierestä ja naurettu taas itsellemme monta vuotta lisää ikää. Onni on omistaa ihmisiä, jotka viettävät äitiyslomaa yhtä aikaa ja tulevat jakamaan kanssasi herkut, että ei tarvitse kaikkea syödä yksin.


Vaunulenkki pienemmän kanssa hakemaan isompi hoidosta. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja tehokas kotiintulo esikoisen seistessä seisomalaudalla kun puskee vaunuja ylämäkeen lumisella pyörätiellä.


Ruuaksi pottumuusia ja nakkeja. Pientä kodin siistimistä, että kaikki ei jää huomiselle. Lego-värityskuvien väritystä Veetin kanssa. Uuden muumikirjan lukemista.


Hiljainen teehetki päivällisen jälkeen, kun toinen lapsi on päiväunilla ja toinen syö tyytyväisenä omaa palaansa jälkiruuasta. Tee uudesta teemukista, jonka bongasin miehen kanssa paikallisen kirpparin fb-mainoksesta. Miehellä on ollut saman sarjan Aku Ankka-muki, josta on korvallinen ollut rikki ja sitä ei ole silti saanut heittää roskiin. Ostin miehelle kirpparilta Tiikeri-mukin tilalle ja itselleni aina niin reppanan Ihaan. Nyt on mullakin oma muki. Täydellisen kokoinen, tarpeeksi iso teelle.


Iloa pienistä asioista. Tässä tapauksessa kahdesta uudesta mukista, jotka ostin kauppareissulla eilen Prismasta. Niin mun näköisiä. Aikaisemmin olen ostanut saman sarjan käsipyyhkeet.Kankaanpainantaa hiljaisessa talossa kun kumpikin lapsi on mennyt nukkumaan pesu- ja iltapalarumban jälkeen ja mies on vielä työmatkalla. Rauhassa blogin kirjoittamista.
Rauhallisissa illoissa yksin on puolensa, mutta kyllä oli mukava äsken kuulla auton renkaiden ääni pihalumella, kun mies palasi työreissulta. Ehkä se unikin tulee tänä yönä paremmin kuin eilen, vaikka Veeti olikin unikaverina.

2 kommenttia:

  1. SInäki oot painanu kangasta! Minä vietin eilisen vapaat hetket samassa puuhassa :) Tänään silittelin värejä kiinni. Onko sullakin ollut pottu kourassa? :)

    VastaaPoista