torstai 13. helmikuuta 2014

Watson Buzzaus

Pääsin mukaan tämän vuoden ensimmäiseen buzzador* kampanjaan, jossa päästiin testaamaan Watson palvelua televisiossamme. Meillä on testissä alla mainittu tv-tikku. Enemmän tietoa löytyy Watsonin kotisivuilta www.watson.fi 

"Watson - Suomen monipuolisin tv-sisältö, Makuunin leffavalikoima ja maksu-tv-kanavia. Watson tuo tv-sisällön televisioon, tablettiin, älypuhelimeen ja tietokoneeseen. Watsonin avulla voit katsoa peruskanavien tv-ohjelmat livenä tai jälkikäteen, minkä lisäksi voit tallentaa rajattomasti ohjelmaa puoleksi vuodeksi. Lisää sisältöä tarjoilevat myös lisämaksusta tilattavissasi olevat mielenkiintoisimmat maksu-tv-kanavat sekä Makuunin leffavalikoima - sadat kotimaiset ja ulkomaiset elokuvat. 

Watson on kätevä palvelu, varsinkin jos ei ole omistanut ennen vastaavaa. Ei tarvitse erikseen ajastella ohjelmia nauhoitukseen vaan ne voi katsoa silloin kun itselle sopii. Meille tämä ei oikeastaan ollut uusi palvelu, sillä meillä näky televisio tälläkin hetkellä paikallisen operaattorin tarjoamana nettitelkkarina. Se on kuitenkin yrityskauppojen myötä loppumassa, joten tarvitsisimme tilalle toisen palvelun ja siksi koin tämän hyvänä ajoituksena tälle buzzaukselle. Nykyiseen palveluumme verrattuna Watson oli ehkä hieman hitaampi, mikä ärsytti kun oli jo tottunut telkkarin nopeampaan toimintaa. Muuten tuo toimi aika lailla samalla lailla ja samankaltaiset valikot ja palvelut löytyvät molemmista.

Watsonin kautta pystyy vuokraamaan myös elokuvia Makuunin filmivalikoimasta. Kampanjaan kuului kolme ilmaista leffakoodia ja niistä olemme jo kaksi käyttäneet. Leffojen vuokraus onnistui näppärästi kotisohvalla istuen ja valikoimissa oli melko uusiakin elokuvia. Tosin elokuvien hakeminen tyypin esimerkiksi komedian mukaan oli aika suppea. Paremmin leffoja löytyi kun vain katsoi nimen mukaan tai etsi suositumpia. Eli kategorisointi ei ehkä ole onnistunut ihan täysin.

Mikäli tämmöinen palvelu kiinnostaa, on Watsonilla menossa tarjous, jossa palvelua saa testikäyttää kuukauden ilmaiseksi. Sinne siis klikkailemaan Watsonin sivuille, mikäli tämmöiselle on kiinnostusta/tarvetta!

#watsonblogi #buzzador

*Buzzadorina toimiessani pääsen osallistumaan silloin tällöin valitsemiini kampanjoihin, joista saan ilmaiseksi testiin tuotteita, joiden käytöstä raportoin eteenpäin. Joskus saan näytteitä, mitä jaan muille testiin ja joskus testaan vain itse tuotteita. Mikäli buzzaus kiinnostaa sinua, voit liittyä mukaan osoitteessa www.buzzador.com. Mainitsethan minut suosittelijaksi, jolloin saan siitä pisteitä. Nimimerkkini on Lauruska_ 

2 kommenttia:

  1. Mie mietin kanssa, että jos olisi yrittänyt päästä buzzaamaan kyseistä palvelua, mutta me ollaan tykätty Netflix:istä tai siis se on meillä, niin en sitten viitsinytkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut eikös netflix ole aika erilainen palvelu? Siis kun siellä on sarjoja ja leffoja ja tuossa on sit puolestaan ne normikanavat, mitä telkkarista näkyy :) Mut toisaalta jos ei mitään sarjoja seuraa telkkarin kautta niin sit netflix on kyllä parempi! Ootteko seurannut sitä Orange is the new black? Sehän oli netflixin sarja ja me tykättiin tosi paljon!

      Poista