perjantai 21. helmikuuta 2014

Kanta-asiakasviikonloppu Stockmannilla -20% kodintuotteista

Tämän viikonlopun aikana Stockmannilla on kanta-asiakkaille kaikki kodintuotteet alennuksessa -20%. Alennus koskee siis kaikkia kodinosaston tavaroita huonekaluista petivaatteisiin. Nyt olisi hyvä sauma käydä ostoksilla, jos olisi jokin isompi haave toteutettavana. Tai jostain syystä tukku ylimääräistä rahaa. Siellä se String-hyllykin huutelee, mutta valitettavasti se saa jäädä vielä kauppaan huutelemaan.


Kalliimmasta ostoksestahan tulee jo ihan hyvä alennus tuolla aleprosentilla. Bongasin selaillessani sivuja tämän mustan Hayn tuolin. Aika hauskan näköinen! Yleensä kun törmää siihen valkoiseen versioon.


Hayn Tray sohvapöytä on yksi semmoinen huonekalu, minkä mielelläni ostaisin myös meidän kotiin sitten, jos sohvapöydän tarve joskus ilmenee. Mukavan kevyt rakenteelta ja jos vaikka vesilasi kaatuu pöydälle, niin eipä mene lattialle asti. Huomaa heti tämän lapsiperheen äidin ajattelutavan huonekalujakin valitessa.

Kartellin Componibili on taas huonekalu, josta kaikki tuntuvat tykkäävän, mutta itse en tuolle pömpelille ole lämmennyt. Maria, nyt saisit tämän halvalla, jos et ole vielä ostanut! :)


Tämä Even Stripes puolestaan saisi muuttaa meille heti, jos vain kuvasta saisi selvää, että ovatko raidat oikeasti valkoiset vai luonnonvalkoiset. Taidan siis käväistä tilaamisen sijasta mutkan Askossa kurkkaamassa sitä Block-mattoa.

Jos et vielä tuota kanta-asiakaskorttia omista niin sehän on ilmainen ja sillä on aika hyviä tarjouksia liikkeissä. Itsekin sen otin joskus kun toppatakkia olin ostamassa kun kortilla sai takista pois sievoisen summan.

Mikäli jotakin kodintuotetta on hankintalistalla juuri nyt niin kannattaa käyttää tarjous. Valikoimaa selailemaan pääset tästä.

*sisältää mainoslinkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti