keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Miljoona, miljoona, miljoona pipoa!

Ensin oli pino näitä...


Siitä syntyi idea tähän eli Pitsikukkaan. Ensimmäinen Pitsikukka itselle ohkaisesta harmaasta jc:stä valkoisella kukalla. On muuten ollut käytetyin piponi. Seuraavaksi ehkä itselle turkoosi fuksialla kukalla... Tai keltainen?


Ja sen ensimmäisen jälkeen on syntynyt monta muuta. Pipoja  on ollut myynnissä Facebook-sivuilla täällä sekä muutamalla fb:n kirpparilla. Fb-sivujen kautta voi myös kysellä muita värejä. Alla olevat ovat lähdössä maailmalle ja laitoinpa kuvan esimerkiksi näistä pipoista. Vitsit, oon kyllä niin tykästynyt näihin! Pitsikukkien lisäksi myös yksi ruusukkeellinen pipo tilauksesta tehty ja kirjekuoressa odottelee postistusta muutama muukin.


Mies on tänään työreissulla, joten lasten mentyä nukkumaan on mulla aikaa surautella. Taidankin vielä palata hetkeksi ompelukoneen ääreen ja sitten rentoutumaan telkkarin ääreen ennen kuin kömmin Veetin viereen nukkumaan. Öitä!

5 kommenttia:

  1. Nämä on kovin kauniita! Mie tein samanlaisia (taitaa olla sama ohje kukkaan :) ) joululahjoiksi ja tykättyjä olivat. Itselläkin musta valkoisella kukalla on ihan suosikkipipo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö, nyt kun sanoit niin mähän oon nähnytkin ne sun pipot! En muistanut kylläkään, että sulla on sama kukka. Mutta joo, kivoja kyllä ovat! Tekis mieli tehdä itselle joka värissä ja saattaapi päätyä paketteihinkin ensi vuonna :)

      Poista