keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Ulkotamineita

Joskus syksymmällä oli tarkoitus jo esitellä vauvan ulkovaatteita, mutta se sitten jäi kun en jaksanut ottaa kuvaa toppahaalarista. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Veetillä ei vauvana juurikaan ulkovaatteita ollut, koska nukkui päikkärit toppapussissa vaunuissa. Aavalle taas on täytynyt ostaa myös semmoiset kamppeet, millä tarkenee tarvittaessa repussakin. Loppusyksystä asti meillä on ollut käytössä tämä lime Popin windfleecehaalari koossa 56cm. Nyt menee vielä juuri ja juuri päälle ja onkin ollut lämpimimmillä ilmoilla vaunuissa makuupussin kanssa. Kivan pirteän värinen, vaikka ei mikään tyttöväri olekaan! Tämmöisen haluaisin ehkä myös kevääksi isommassa koossa ja tämä lähtee meiltä kiertoon. Saa hihkaista, jos löytyy ostaja sieltä ruudun toiselta puolelta. Hinnaksi ajattelin 30e sisältäen postituksen.Käytössä on useammat villasukat ja mummu teki myös villatumppuja. Lämpimimmät sukat ovat varmasti nämä kantoliinasukat, jotka peittävät polvet. Näitä on pidetty vaunuissakin, niin lämmittävät lähes koko jalkaa. Lisäksi vauvalla on sekalaisessa käytössä äitini neuloma villainen "makuupussi" eli siis hihallinen semmoinen pussijuttu, Tutan pörröinen nallehaalari sekä mun tekemä vuoritettu jumpsuit. Näitä pidän siis vaunuissa joko toppapussin tai äitiyspakkauksen makuupussin kanssa, riippuen tietenkin lämpötilasta.


Lisäksi huutonetistä ostin hurjaan kahdentoista euron hintaan toppahaalarin koossa 62cm. Muuten tässä on vielä reilusti kasvunvaraa, mutta hihat ovat aika lyhyen malliset. Saa nähdä, että pitääkö hommata keväällä uusi haalari vai selvitäänkö tällä koko talvi.


Tämä taitaa olla Citymarketin haalari ja ajaa asiansa vielä hyvin, kun ei vaunuissa olevalta vauvalta vaadita vielä mitään vedenpitävyyksiä.


Tänne on myös viimein satanut lunta ja sen kunniaksi kaivoin kaapista myös Veetin uuden toppahaalarin ja laitettiin se ekaa kertaa päälle eilen. Kenkien kanssa tuo 110cm on ihan sopiva Veetille ja kasvunvaraa on sen verran, että menee koko talven. Vanha lakki ja hanskatkin menevät värin puolesta hyvin tuon kanssa.Haalari oli nyt päällä jopa kivempi, mitä muistin! Ei ainakaan tällä paikkakunnalla ole jokaisella samanlaista niin erottaa oman pojan paremmin sieltä muiden joukosta. Papalle esitin juuri joululahjatoiveeksi Reiman huopakenkiä, koska niissä Bisgaardin nahkakengissä oli aika kapoinen varsi, eikä Veeti saa niitä aina itse jalkaan.  Alemmassa kuvassa muuten tyylinäyte siitä, kun käskin kääntää pyllyn äitiin päin, että saan takaa kuvan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti