torstai 14. marraskuuta 2013

Lähtikö lapasesta?

Käyköteille koskaan niin, että innostutte hetkellisesti jostain asiasta niin paljon, että homma karkaa täysin lapasesta? Mulla on ainakin pieni taipumus semmoiseen. Ajattelin tuossa yksi ilta, että virkkaanpa itselle jonkun kivan heijastimen, kun kaikki vanhat on mystisesti talven aikana kadonneet johonkin. Varmaan sinne samaan paikkaan, mihin kaikki pinnitkin aina katoavat? No tässähän kävi sitten niin, että tuo virkkaus oli pitkästä aikaa tosi mukavaa ja tein sitten "muutaman" muunkin kukan ja tein niistä heijastimia. Ja tuossa kuvassa ei ole edes kaikki! Tein myös pienempiä, johon laitan sitten hakaneulan taakse, että ne saa kiinni vaikka pipoon.


Koska näitä tuotoksia tulee joskus ylimääräisiä, niin tein täne blogiin tuommoisen välilehden, minne laitan myyntiin ylimääräisiä tuotteita. Jos löytyy jotain mieleistä, niin nakkaa postia osoitteeseen nauravanappi@gmail.com

Näitä heijastimiakin menee myyntiin ja väritoiveitakin voi esittää. Muut normaalia lankaa, paitsi tuo fuksia on semmoista kimallejuttua. Semmoista joka pikkutytön (ja miksei isommankin) unelmaa!


Tein myös muutamia tonttulakkeja myyntiin asti. Tämä malli on meillä todetty hyväksi, kun Veetille tein viime vuonna samanlaisen ja nyt sitten Aavallekin oman. Saadaan joulukuvat otettua ja aatoksi lapsille söpöt tonttulakit. Varmaan hoidossakin on jotain tonttujuttuja niin erottuu sitten muiden lakeista! Jos on siis tarve hieman erilaiselle tonttulakille, niin laitappas viestiä. Nämäkin löytyy tuolta toiselta välilehdeltä.


Veeti poseeraa niin ankean näköisenä! Tässä koko 1-3v ja Veetin pää on noin 51cm. Lakeissa on myös kulkuset, vaikka tässä se vielä puuttuu.


 Aavalla on koko 0-3kk ja kasvunvaraa on vielä sen verran, että mahtuu joulunakin päähän!8 kommenttia:

 1. Ihania kaikki! Heijastimet, tonttulakit ja mallitkin :). Haaveilin tuollaista harmaata tonttulakkia, mutta ajattelin sen olevan lapsella ankea, mutta mitä vielä. Aivan ihana!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaahan on semmoine perinteinen joulunväri, niin sopii kyllä lakkiinkin mun mielestä ihanasti! Ja on vähän erilainen ja sopii sit eriväristen vaatteidenkin kanssa :)

   Poista
 2. Ompas nättejä heijastimia! Mulla on ollut tarkoitus vaikka kuinka monta vuotta tehdä itse heijastimia, niitä kun ei voi olla liikaa (pahimmassa tapauksessa niitä ei välillä ole ollenkaan. Tyhmää.) Ehkäpä saan aikaiseksi, tai jos en, pitää tulla ostoksille tänne.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tervetuloa, jos oma käsityöpaja ei ehdi innostua virkkauksesta! Vielä kun saisi päätettyä minkä värin itselleen haluaisi ja kiinnitettyä takkeihin noita :)

   Poista
 3. Mistä hommasit heijastinkankaan? Aivan huippuihania sekä lakit että heijastimet!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän paikallisessa Löytöpalassa on ihan rullatavarana, jotain 30e/m.

   Poista
 4. Mulla homma lähtee aika usein lapasesta. Ainakin silloin kun keksin tehdä jotakin pientä ja nopeasti valmistuvaa. Pitäispä taas itsekin tehdä muutamia heijastimia ;) Nuo sun tekemäsi näyttävät tosi kivoilta, ja tonttulakit kans!

  VastaaPoista
 5. Ihania tonttulakkeja! Täytyypä mittaille tyttöjen päät ja laittaa tilausta tulemaan :).

  VastaaPoista