tiistai 26. marraskuuta 2013

Hurmuri

Tarkoitus oli esitellä Aavan uusia villasukkia, mutta otinpa kuvaan sitten koko tytön hurmuri-mekossaan. Siitä tuo otsikko, sillä Hurmuri on siis tuon kangaskuosin nimi. Mekko on tullut kaverilta ja pelastin sen Uffin kuormaan joutumiselta. Tänään pistettiin se ekaa kertaa päälle ja sehän oli jo ihan sopiva. Ja on muuten vähemmän hurmaava kuva, kun on noin tärähtänyt. Taiteilin pehmeällä sängyllä Aavan päällä ja yritin ottaa kuvia. Vissiin kädet vähän heilunut samalla...


Ja sitten niihin villasukkiin! Neuloin tämmöiset neutraalin väriset valkoiset palmikkosukat pidettäväksi sukkahousujen kanssa. Passaavat sitten jokaisen vaatteen kanssa ja lämmittävät pikkuisia varpaita. Ohje on Dropsin sivuilta. Tuli ehkä vähän liiankin sopivat, sillä nämä ei varmaan kauan aikaa mahdu päälle. Mukava neuleprojekti, joka valmistui nopsaan. Yhdet pitkävartiset sukat on valmistunut itsellekin kunhan saisi ne kuvattua!Pari perusbodya on myös valmistunut. Tein toiseen vahingossa tarkoituksella nappilistan takapuolelle. Kuulemma jollain vaatemerkilläkin on nappilista näin, matkitaan siis sitä sitten.
Kaavana taas se kisuliini ja koko jotakuinkin 62/68.


Miehen serkulle tein tilauksesta pinkit poikien kalsarit. Nämä pääsevät joulupakettiin, koska saaja kuulemma on kateellinen serkun miehen pinkeistä kalsareista. Kiva olisi nähdä pienen pojan ilme jouluaattona, kun paketista paljastuvat pinkit kalsarit. Pimeällä otetussa kuvassa värit vähän vääristyneet ja ainakin omalla ruudulla nämä näyttävät kuvissa jotenkin normaalin punaisilta.


Olen harrastanut myös uusiokäyttöompelua ja tehnyt miehen vanhoista kalsareista parit uudet kalsarit Veetille. Jospa neljät kalsarit riittäisivät yhden lapsen tarpeisiin? Huomasin siinä noita vasemmanpuoleisia, alkuperäisiä kalsareita leikkoessani paloiksi, että niissä oli kangas väärin päin. Siis tuo kangas oli kalsareissa niin, etä tekstit ja nuo kaupunkikuvat olivat nurinkurin ja talojen katot osoittivat nilkkaa. Taitanut käydä kankaan asettelussa Black Horselle pieni moka? Veetin kalsareihin laitoin kankaan omasta mielestäni oikein päin eli päinvastoin siihen nähden, miten se alunperin oli.Semmoisia ompeluita tällä kertaa. Paljon on valmistunut lähiaikoina semmoisia juttuja, joista ei vielä voi kuvaa tänne blogin puolelle laittaa. Joulupukki nimittäin otti tänäkin vuonna yhteyttä ja pyysi avustamaan joululahjojen kanssa ja mielellänihän minä sellaisen tehtävän otin vastaan!

2 kommenttia:

  1. sopivasti kalsariteemalla tulin kyseleen.. :) oliko sulla joku hyvä kaava miesten kerrastoon? muistelen, että joskus esittelit jotain merinovilla-asua täällä blogissa. vai oliko se joku toinen blogi?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merinovillaisen miesten paidan olen tehnyt, mutta siihen piirsin kaavat vanhan urheilupaidan pohjalta, joten en valitettavasti voi auttaa :/

      Poista