torstai 4. kesäkuuta 2015

Maijoja lakanoissa

Käytiin viime viikolla pienellä aivojen tuuletusreissulla pienellä tyttöporukalla. Reissu suuntautui Verson Puotiin Tupokselle ja sieltä ostin tämmöistä Maijat-puuvilla viisi metriä. Käyttökohteeksi muodostui lakanat vauvalle sekä Aavalle. Tai toiset ovat pinnasänkykokoa eli menevät vauvan sänkyyn sekä vielä tällä hetkellä Aavan sänkyyn. Toiset ovat ihan aikuisten kokoa ja odottavat sitä hetkeä, kun Aava siirretään pinniksestä oikeaan sänkyyn. Meillä on Aavalle nimittäin vain yhdet muumilakanat jemmattuna ja Veetilläkään kun ei ole kuin parit, niin tarve niille oli.


Kangasta ostin 5,5m ja siitä sai juuri isot lakanat joissa kangasta on olemmin puolin sekä pinniksen lakanan, jossa toisena puolena on vanhaa retrolakanaa. Lisäksi tein pinnasänkyyn tyynynpäällisen ja pieni pala jäi vielä isompaakin tyynyä varten, kunhan laittaa takapuolelle toista kangasta. Reunasta jäi semmoista pientä soiroa muutama metri eli aika hyvin käytetty koko kangas!


Kyllä kelpaa tyttöjen nukkua tämmöisissä kauniissa lakanoissa.


11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No ihan varmasti! Vaikka en kyllä tiedä, miksi se Aava sitten heräilee aina aamuyöstä viiden-kuuden maissa itkeskelemään!

   Poista
 2. Aivan ihanat! <3 Jospa se neitokainenkin malttaisi pian saapua uusia lakanoita ihastelemaan :) Tervetuloa naapuriin kun h-hetki koittaa :)

  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meniköhän multa vähän ohi tuo naapuri juttu? Vai siis asutko sairalaan vieressä vai mitenkä :D En käy nyt ihan täysillä vissiin :)

   Poista
 3. Ihanat lakanat! Kyllä noissa kelpaa tyttösten nukkua.

  VastaaPoista
 4. Oi,ihanat! Luulisi näkevän hyviä unia noin kauniissa lakanoissa :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä on suloiset lakanat! Kyllä on harmittanut, kun en päässy sinne alepenkojaisiin, kun kaikki ostelleet kaikkia ihanuuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä olikin ainoa kangas mitä saatiin ystävien kanssa, vaikka oltiin paikalla kymmenen yli... :/

   Poista
 6. Aivan ihanan söpöset lakanat! <3

  VastaaPoista