Uunivuokaan kaadoin pohjalle pari purkkia tomaattimurskaa. Maustettu murska toimisi varmasti vielä paremmin. Murskan päälle levitin tuoretta pinaattia sekä rucolaa. Basilikakin käy! Kanat ruskistin kevyesti pannulla ja maustoin suolalla ja pippurilla. Kanat vaan vuokaan muiden aineiden päälle ja uuniin! Loppuvaiheessa paistoa lisäsin vuohenjuustot, että eivät sula liikaa ja valu tuonne tomaatin joukkoon.
Tämä ruoka valmistuu lähes siinä ajassa, kun kana kypsyy uunissa. Alkuvalmisteluihin kun ei mene muutamaa minuuttia kauemmin aikaa! Ja taas on pelastettu yksi kiireinen iltapäivä, kun kaikilla on hoidon tai töiden jälkeen kiljuva nälkä!
Tämä näyttää hyvältä, pistänpä muistiin :)
VastaaPoistaOi naminami! Tällaiset ruoat on mun mieleen :)
VastaaPoista