perjantai 3. tammikuuta 2014

Vuodenvaihteen viettoa

Kuten taisin mainitakin, vietettiin me vuoden vaihtumista täällä meillä melko rauhallisissa merkeissä. Ystäväpariskunta vauvoineen tuli meille ja tehtiin ruokaa sekä lämmitettiin sauna ja pitkästä aikaa paljukin! Onko muuten siellä lukijoissa paljon paljuilevia? Mietin, että onko muilla paljuissa joku suodatin/pumppusysteemi, kun ei tuota vettä viitsi oikein toista kertaakaan käyttää, jos on paljon ihmisiä ollut paljussa. Sen verran kerää kuitenkin jotain moskaa.

Valettiin jopa tinojakin vesisateessa. Omintakeinen tyyli valaa, koska induktioliesi ei ole kovinkaan kätevä tuossa hommassa.... Lupailihan ne tinat tietenkin rahaa ja matkoja!


Nautittiin ruokana naudan sisäfilepihvejä, aurajuustoperunoita, perunasalaattia sekä tavallista vihersalaattia. Alkupalana oli bruchsettaa. Jälkkäriksi kunnon suklaaunelma höystettynä pätkiksellä ja piparminttuaromilla.Meidän neiti tuolla taka-alalla ja suloinen kaverien tyttö tuossa edessä. Ikäeroa semmoiset puolitoista kuukautta ja kokoa suunnilleen saman verran. Ihana vauvat! Menivät nätisti yhtä aikaa nukkumaan meidän makkariin ja heräsivät tismalleen samaan aikaan puolen yön aikaan syömään. Hyvä rytmi kaveruksilla. Itse tuli valvottua yli yhteen ja sen tunsi kyllä aamulla kun piti nousta ylös. Vanha ei enää jaksa.


5 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta! Mä en kyllä helposti keksi parempaa tapaa ottaa uutta vuotta vastaan kuin ystävien kanssa kotosalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en keksi oikein minäkään. En oo ennen lapsiakaan tainnut uutena vuotena juuri baarissa olla esimerkiksi :) Joku mökki ois tietty kiva, ystävien kanssa :)

   Poista
 2. Rauhallisissa merkeissä meilläkin vuosi vaihtui ja sateenvarjon alla katseltiin raketteja. :) Piti oikein saunoa pitkän kaavan mukaan, jotta pysyi edes puoleenyöhön asti hereillä. :D Iloista alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Kivalta kuulostaa! Meillä on myös palju, mitä tyhjennettiin ennen pienen uppopumpun kanssa. Sen hitauden takia miehet rakentelivat "hanan" sinne jonnekin kamiinan alaputkeen ja nyt tyhjenee sitä kautta. :)

  VastaaPoista
 4. Meillä menee vesi suoraan hanan kautta viemäröintiin, sen verran hoksattiin jo rakennusvaiheessa onneksi miettiä ;)

  VastaaPoista