sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Viikonloppua

Meidän viikonloppu meni hieman normaalista poikkeavissa merkeissä, kun lähdin lauantaina kahden ihanan ompelukaverin kanssa päiväksi Kuopion Ikeaan humputtelemaan. Lähdettiin matkaan pakettiautolla, mikä tuntui mun mielestä vielä perjantaina suurelta liioittelulta. Ikean pihalta pois lähtiessä ei tuntunut enää. Sen verran tavaraa saatiin ostettua. Hups! Kaiken kaikkiaan aivan supermukava päivä ja ihana pieni irtiotto arjesta. Isillä oli mennyt myös ihan hyvin lasten kanssa, vaikka Veeti olikin märissyt ja kiukutellut koko ulkoilun ajan...

Perjantaina tein muuten elämäni ensimmäistä kertaa kebabia itse! Tein sen illalla valmiiksi, että saatiin tänään sitä ruuaksi. Maistuihan tuo lähes oikealle kebabille ja oli hyvää. Harmi kun en heti hoksannut, että sitä pystyi viipaloimaan myös juustohöylällä ja siksi oman annokseni palaset ovat noin paksuja.


Tänään käytiin koko perheen voimin kirppistelemässä ja löysinkin sieltä Aavalle yökkärin, Reimatecin hanskat ensi syksyksi/talveksi, farkkulappuhameen, miehelle paidan, punaisen sydänpurkin ja olikohan vielä jotain.


Tämän purkin ostin, vaikka se mielestäni hieman tyyris olikin, koska sille oli jo käyttökohde mietittynä saman tien. Ostin nimittäin Ikealta Veetille jättipakkauksen hamahelmiä ja laitoin ne purkkiin säilytykseen.


Ilta sujuikin sitten näissä merkeissä... Ostettiin eteiseen uusi senkki ja talon miesväki kokosi sen yhdessä.


Huomenna saankin taas äitikavereita vauvoineen meille kylään ja se on kyllä ihan parhautta! Vielä kun tämä ärsyttävä flunssa loppuisi kokonaan, että pääsisin urheilemaan. Nyt nimittäin lähtee ne loputkin raskauskilot! Siitä lisää myöhemmin.

Arvontaankin ehtii osallistua vielä huomisen ajan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti