torstai 30. tammikuuta 2014

This month

Kuullessani tätä Ferm livingin seinätarraa olevan Elloksella myynnissä, odotin alekoodia kuin kuuta nousevaa. Tarran oikea hinta oli niin kova, että en sitä sillä hintaa halunnut ostaa. Onneksi melko pian Ellos tarjosi tarvittavan alennuksen ja liitutaulutarra lähti tilaukseen. Valitettavasti ei tullut ihan niin halvaksi, koska piti vaihtaa eteisen senkki uuteen, matalampaan versioon :) Ennenhän siinä oli semmoinen korkea, musta lipasto. Jos tarran olisi laittanut sen päälle, en olisi yltänyt koskaan kirjoittamaan siihen mitään!


Tarran mukana tuli tuommoinen lintutarra, jolla oli tarkoitus kokeilla, että tarttuuko tarra seinään. Laitoin sen nyt sitten istuskelemaan kalenterin "päälle". Ainut miinus tuossa tarrassa on se, että kun kuukaudet ovat keskenään erilaisia, niin päivät eivät mene oikeassa järjestyksessä. Päädyin sitten kirjoittamaan ensimmäisiin laatikoihin päivät, että ei mene ihan sekaisin.


Nyt pitäisi sitten muistaa merkitä aina kaikki menot tuohon! Tein valmiiksi jo ensi kuun. Ajattelin, että hommaisin tuohon myös jotain kivoja valkoisia tarralappuja, niin ei tarvitse aina edes pyyhkiä tekstejä kun nappaa vain lapun pois!10 kommenttia:

 1. Onpas kiva idea! Ihaillen katson siun blogia ja haaveilen isommasta kodista :D

  VastaaPoista
 2. Tuo tarra on niin kiva! Hienoltä näyttää :)

  VastaaPoista
 3. Kannattaa ostaa liitutaulutussi! Sillä on ihana kirjottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa mahtavalta, mistähän semmoisia saa??

   Poista
  2. Ainakin Granitilta ja teippitarhalta, varmaan muualtakin :)

   Poista
 4. Mie kanssa oon haaveillu tuonlaisesta, mutta voisitkos nyt käyttää sitä ahkerasti ja kertoa, miten tarran pinta reagoi siihen, kun sitä pyyhkii paljon. Ja vielä tuohon em. liitutaulutussiin, et kun vetäisin sen kerran yhteen pintaan (Granitin versio) ni vaikka pyyhin, se ei lähtenyt kokonaan pois vaan oikeassa valossa tekstin pystyi lukemaan vielä :/

  VastaaPoista
 5. Saisit viikonpäivät oikeaan järjestykseen, jos laittaisit noita tyhjiö laatikoita myös eteen. Esim. jos kuun 1.pvä on keskiviikko niin ekan viikon ma ja ti kohdalle tommoset tyhjät laatikot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida uskaltaa jatkuvasti liikutella noita että se tarrapinta ei kärsi :/ Että ehkä annan niiden olla vaan näin. Ja on symmetrisempi ;)

   Poista