tiistai 28. tammikuuta 2014

Motivaatio kohdillaan

Eilen oli kolmannen punnituksen aika superdieetissä. Lauantaina tosiaan oli tankkauspäivä ja voi kamala sitä ruuan määrää! Ihan huono omatunto tuli syödä ne valtavat läjät, vaikka ihan ohjeen mukaan tankkauksen suoritinkin. Ilmeisesti mulle tuo tankkaus teki terää aineenvaihdunnalle, koska maanantaina puntari näytti viikon saldoksi -700g ja ennen tankkausta painoa oli viikolla tippunut -400g. Eli tankkauksesta huolimatta paino laski vielä viikonlopun aikana ja tänään käytyäni puntarilla oli ilokseni tippunut vielä -300g lisää. Mun pahe on tuo jatkuva puntarilla ravaaminen, vaikka tiedän, että kannattaisi käydä vain kerran viikossa. Mutta kun jokainen tippunut lisägramma nostaa motivaatiota jatkaa! Uskon, että tämän kuuden viikon jälkeen jatkan dieettiä vielä jossain toisessa muodossa, että saisin kropan pikkuhiljaa kuntoon. Ehkä vaikka jo kesäkuntoon 2014!

Treenit: 4/4
Lenkit: 4/4 
Paino viime viikolla: -700g

Olen ottanut joka viikko myös kuvat itsestäni ja nyt ensimmäistä kertaa näin muutoksen. Maha ja lantio ovat pysyneet suunnilleen saman suuruisina, mutta selästä on kadonnut makkaroita! Konkreettisen tuloksen näkeminen lisää motivaatiota entisestään ja treenaamisestakin on tullut oikeasti koukuttavaa. Kovasti tekisi mieli salille kotitreenin lisäksi, mutta pitäisi ensin etsiä joku saliohjelma.  Viikko menikin treenien osalta putkeen, vaikka yhdistelmäliikkeissä tuo mun kahdeksan kilon kahvakuula on liian iso.


Itselle uusi tuttavuus on tämän dieetin myötä tullut palautusjuoma ja se kyllä ehdottomasti jää käyttöön salitreenin jälkeen. Mahtava tuote, kun lihakset eivät ole juurikaan kipeänä treeniä seuraavana päivänä. Toki tuntuu, että jotain on tehty, mutta ei ole semmoista isompaa lihassärkyä. Seuraavaksi meneekin tilaukseen sheikkeri, koska mulla ei semmoista kunnollista ole. Tuohon malliin saa kätevästi salilla avaimet kiinni ja tuolla on tilaa esimerkiksi palautusjuomajauheelle!


2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla että hyvin menee!:) tääläkin bc vauhdissa, mutta loukkasin häntäluuni ja nyt pelkällä ruokavaliolla eteenpäin.. mä törmäsin sellaoseen sheikkeriin missä on kirurgin teräsverkosta pallo mukana! Toimii melkein kuin blenderi! :) saa siis rahkat ja marjat ja kaurahiutaleet sekasi :) en kylläkään muista missä... mut menee toivelistalle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika kätevä kyllä! Vähän niinku se Jamie Oliverin maustemylly, jossa on kivi sisällä. Mulla on muutne ollut semmonen, mut eipä tullut käytettyä. Siis sitä maustemyllyä. Ei paljon ole tullut pestoja itse väännettyä ;)

      Poista