keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Tilpehöörikaapin siivousta

Mulla on pitkään ollut askartelujutut työhuoneen kaapissa semmoisessa yhdessä isossa laatikossa. Se oli kuitenkin erittäin huono tapa säilyttää tuommoista pikkuromua, kun ei sieltä koskaan löytänyt mitään penkomatta ensin koko laatikon sisältöä lattialle. Sain sitten inspiraation vähän järkätä noita tavaroita, vaikka en vieläkään ole löytänyt mitään järkevää säilytysratkaisua noille kamoille. Papereille ainakin voisi ostaa semmoisen paperilokerikon ja sitten tarvisi jotain muitakin rasia/lokerojuttuja. Mielelläni kuulisin myös vinkkejä, jos jollakin on joku fiksu tapa säilöä kaikkea epämääräistä krääsää!

Yhdellä hyllyllä on tuolla oikeassa reunassa erilaisia askartelupapereita. Takana on paperipusseja, jotka säästin joulukalenteristani. Lisäksi siellä on myös uusiokäyttöön meneviä lahjakasseja. Lasiastiassa on jotain jämälankoja ja sitten on taulukehyksiä, maalia, lahjanauhaa, washiteippejä jne.

Alhaalla on paperipusseissa esimerkiksi naruja, Kool aid värejä ja muuta sekalaista. Lisäksi on teippejä, liimoja, kuumaliima, spraymaalia ja pääsiäisruohoakin. Eli aika sekalaista tavaraa.


Viime viikolla löysin kirpparilta 50 sentin hintaan kahdet erikokoiset leimasinaakkosimet sekä purkillisen sekalaisia helmiä, joista näkyikin vilahdus viime postauksessa kun Veeti teki niistä kaulakorua. Nuo Heydan Kärkkäiseltä ostetut kirjainleimasimet ovat aika pienet, joten nyt on myös isommat olemassa ja hintakaan ei päätä huimannut.
Musta on jotenkin kiva laitella erilaisiin purkkeihin ja rasioihin noita tavaroita ja joku on saattanut myös huomata tuon intohimoni dymottamiseen, vaikka purkit ovatkin läpinäkyviä! Samanlainen projetki on menossa ompelutarvikekaapissa, mutta siitä lisää myöhemmin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti