keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Bloginurkkaus-haaste

This is where the magic writing happens! Sain Kiikkusaaresta haasteen esitellä oma bloginurkkaus. Meillä mies kiittää kyllä Mariaa, koska perjantaina tehdyn viikkosiivouksen aikana skippasin työhuoneen pölyjen pyyhinnän, koska roinaa oli pyödällä niin paljon. Mulla oli ompelut kesken enkä halunnut niitä raivata pois ottaakseni ne taas siivouksen jälkeen esille. Niinpä ne sitten jotenkin unohtui... Tänään sitten sain vihdoin raivattua kamat kaappeihin takaisin ja nappasin samalla kuvat. Kohta niitä tavaroita kuitenkin kertyy kasaksi tuonne.


Aikaisemmin olenkin esitellyt tämän huoneen, joka on yhdistetty vieras-, työ- ja ompeluhuone. Pöydän ääressä, tietokoneen edessä kirjoittelen näitä postauksia, koska padilla kirjoittaminen on mielestäni todella haastavaa, enkä saa sillä laitettua kuvia muuta kuin erillisen johdon kautta, joten niin ei tule tehtyä. Lisäksi en myöskään osaa siirtää niitä kuvia padilta postaukseen!


Työpöytänä on Ikean pitkä pöytälevy ja siinä vain putkijalat kiinni. Hyvin mahtuu pari ompelukonetta sekä läppäri. Pöydän alla Ikean Malm-lipasto, jonne on hyvä siivota pöydältä piiloon kaikki romu tarpeellinen.


Nurkassa vauvamyssypussi odottaa kanttaajaansa.
Haaste on näkynyt jo monissa blogeissa ja olisikin kiva nakata se eteenpäin blogiin, jonka työpistettä en itse ole vielä blogissa nähnyt. Laitetaan siis vaikka seuraaville Juokseva Basiliski sekä Miiinullekko. Olkaa hyvät!

4 kommenttia:

 1. Vautsi miten siistiä! Ja joo mie yritän raivata tuon oman nurkkani ja ottaa kuvan (: Josko vaikka aivan huomenna vähä raivais..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan siellä kun just siivottu ;) Tosin kaapit on melkolailla pyhitetty tulostinta ja muutamaa miehen tavarakoria lukuunottamatta mun käsityö- ja askartelujutuille niin pysyvät kivasti siellä piilossa!

   Poista
 2. Kiva tuo sun uus banneri! Oon aina puhelimella selaillut tätä, niin en oo sitä aikaisemmin huomannutkaan :). Niin ja bloginurkkauksen verhot on mahtavan värikkäät! Pitäis meidän makkariin jostain etsiä uudet verhot, näähän olis varteenotettava vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin tykkään! Entinen olikin jo tosin vanha. Ja nuo verhot on edelleen yhtä ihanat, vaikka taitavat olla jo pari-kolme vuotta vanhat.

   Poista