keskiviikko 29. elokuuta 2012

Itselle talveen

Olen tässä lomalla surffaillut nettikaupoissa ja katsellut valikoimia sillä silmällä, että josko sieltä löytyisi vihdoin ne kivat saappaat talveen/syksyyn. Elloksella oli nyt -50% alekoodi, joten tilasin sieltä itselleni nämä kiilakorkoiset nahkasaappaat testiin. Korko on vain 3,5cm, joten näillä jaksaisi kävellä varmasti mikäli ovat hyvän tuntoiset jalassa. Toivottavasti koko on sopiva. Merkki onTaillissime ja kokoja löytyi jopa numeroon 45 asti! Vinkkinä vaan isojalkaisille! Tilasin itselleni koossa 41 ja toivon, että olisivat sopivat, koska sen alekoodin voi käyttää vain yhteen tuotteeseen ja normaalihinnalla en näitä raski ostaa, sillä alennuksen jälkeenkin hintaa jää 100e. Materiaali on kuitenkin aitoa nahkaa, joten jos nämä ovat täydelliset, niin sitten suostun maksamaan tuon hinnan :)Boozt.comista tilasin pari Vilan toppatakkia sovitteille. Kyseessä on sama takki, toinen on vain musta ja toinen tuommoinen hassun värinen :) Tykästyin alempaan väriin ja toivon, että se olisi luonnossakin yhtä kiva, niin ei olisi aina vain mustia talvivaatteita. Tuolta nettikaupasta saa ilmaisen toimituksen kun tilaa yli viidelläkympillä (vai olikohan se neljälläkympillä), joten yimääräisiä kuluja ei takin hinnan lisäksi tule, kun maksaa esimerkiksi Visalla tai Paypalin kautta. Lasku maksoi 3e.


Tänään saatiin toinen kalustetarjous yhdeltä niistä firmoista, joista niitä pyysimme. Vielä puuttuu kahdesta paikasta tarjoukset, että pääsee vertailemaan hintoja. Mukavan nopeasti tuli tarjous. Meillä on tosiaan tulossa messutalo, eli helmikuussa Rakenna, sisusta ja asu-messuilla pääsee tutustumaan uuteen kotiimme ja olemmekin maininneet tämän kalustetarjouksia pyytäessämme, koska yleensä tuommoisista mahdollisuuksista päästä messutalon keittiöksi annetaan alennuksia. No jonkin verran ärsytti kyseisen liikkeen tapa ilmaista asia, että "saatte huipputarjouksen, jos pystytte lyömään kaupat lukkoon nyt". No eipä me tuohon lähdetty, sillä kalusteet ovat kuitenkin sen verran iso hankinta, että tyhmä ottaa ensimmäisen tarjouksen vastaan kuulematta muita. Muuten mielikuva hyvästä ja ripeästä palvelusta koki nyt pienen kolauksen, kun tuolla lailla aletaan "kiristämään", että saatte jotain extraa, mutta kerrotaan se jos otatte meiltä. No kyllä me saatiin sitten sovittua, että kuunnellaan ensin muidenkin tarjoukset.

Käytiin tänään Veetin kanssa toista kertaa tutustumassa uuteen hoitopaikkaan ja se meni onneksi hyvin. Veeti meni mielellään leikkimään sinne ja tunteroisen verran sitten tutustuttiin siellä ja lopussa Veeti oli asettunut jo niin hyvin taloksi, että ei olisi halunnut pois lähteä ollenkaan :) Toivottavasti ensimmäinen hoitoviikko menee hyvin.


Työkaverini tyttö tulee samaan hoitopaikkaan ja kävi vielä niin hassusti, että me aletaan kulkea samalla kyydillä ensi viikosta lähtien ja lapsetkin menevät sitten samaan paikkaan hoitoon :)

Tutustumisen jälkeen käytiin katsomassa, että onko raksalla kaiteiden asennus yhtään edistynyt ja olihan siellä jotain saatu aikaiseksikin. Jospa mies saisi kaverimme kanssa vaikka tänään loput kaiteet asennettua!


Raksalta lähdettiin käymään vielä puistossa. Tosin vesisade yllätti ja ehdittiin olla siellä tosi vähän aikaa. Muuten on kyllä lomasäät suosineet! Vettä on tullut vain muutamana päivänä. Jos olisi ollut esimerkiksi heinäkuussa loma, niin eipä me paljoa olisi saatu maalattua raksalla, koska vettä satoi lähes joka päivä. Myös muurari oli tullut paikalle ja sisällä tehdään nyt takkaa. Muutahan siellä ei ole nyt tapahtunutkaan, sillä lattioita kuivatetaan edelleen. Siksi en ole laittanut uusia kuviakaan raksalta :)


Veeti on alkanut selvästi leikkiä jo enemmän mielikuvitusleikkejä. Uudessa hoitopaikassa Veeti leipoi muka kakkua, jonka käytti uunissa ja vei sitten hoitotädille ja hoitajan lapselle syötäväksi. Ylemmässä kuvassa Veeti laittaa leikkiruokaan suolaa ja pippuria :)
1 kommentti:

  1. Kerrothan saappaista lisää sitten kun ne tulee. Olen etsinyt koirien ja kissojen kanssa mustia kiilakorkosaappaita:)

    VastaaPoista