keskiviikko 22. elokuuta 2012

Aikaa on, ideoita ei

Nyt lomalla olisi reilusti aikaa bloggailla vaikka mitä mukavaa, mutta tietenkin juuri silloin iskee ideaköyhyys! Mies viettää päivät raksalla tehden terassia, mutta mun pitää olla kotona Veetin päikkäreiden ajan, joten aikaa olisi monta tuntia ihan omassa ylhäisessä yksinäisuudessä. Jotenkin en vain ole keksinyt mitään kivaa kirjoitettavaa. Ommellut en ole ollenkaan pariin viikkoon! Mistä lie moinen tauko. Tässä kuitenkin muutama valmistunut neuletyö.

Huomaa taas, että on syksy tulossa, kun tekee mieli normaalia enemmän viettää aikaa puikkojen ja lankojen kanssa. Osallistuin myös kankaattomaan kuukauteen, eli periaatteessa tässä kuussa ei saisi ostaa uusia kankaita ollenkaan. Hyvin on tähän mennessä onnistunutkin. Siksipä voisin käydä vierailemassa lankakaupassa sen sijaan  ja käydä ostamassa jotain kivaa puuvilla/villalankaa ja neuloa Veetille jonkun kivan värikkään pipon tuon syystakin kaveriksi.

Raksalla on tosiaan etuterassi melkein valmis!
Tänään mentiin aamulla poikkeuksellisesti koko perheen voimin raksalle. Yleensä mies menee kun Veeti menee nukkumaan ja me sitten Veetin kanssa mennään kavereiksi päikkyjen jälkeen. Ajattelin kuitenkin käydä keräämässä hieman käpyjä, sillä näin netissä kuvan kivasta käpykranssista ja ajattelin jo keräillä matskua valmiiksi, että voin jossain vaiheessa syksyä askarrella.

Ainut ongelma on raksalla se, että Veetille pitäisi keksiä jotain tekemistä, että ei olisi koko ajan tiellä tai tekemässä pahuuksia. Jos olisi edes asfaltti tiellä, niin voisi ottaa vaikka liidut mukaan. Hiekkalelut ei kiinnosta yhtään, eikä olla oikein keksitty mitään järkevää ja mielenkiintoista tekemistä Veetille.


Käpyjä ei löytynyt kovinkaan paljoa, joten ruuvailin miehen apuna terassilautoja kiinni. Raksalta lähdettiin käymään vielä puistossa ennen syömähommiin lähtemistä.
Olen kuluttanut noita vanhoja laatikkoon kertyneitä lankoja ja teinpä tämmöiset vauvantossit nappikoristeilla. Mukavan aivotonta puuhaa ja saa kulutettua pienet lankakerän jämät näihin.


Lisäksi tupsupipo virkaten Isoveli-langasta. Nämä laitan eteenpäin, koska meillä ei tarvetta taida tämmöisille tyttöväreille olla :)


Hyödynsin myös omaa kukkapenkkiä ja hain maljakkoon paris syysleimut. Hienosti valottunut kuva, kun en osannut ottaa valoa vastaan :)1 kommentti:

  1. Hei!

    Ihanat nuo vauvan tossut!!! Saisinko palkata sut tekemään mulle tuommoiset? :) Siis jos sulla vaan on tekemisen puute/aikaa ruveta mulle värkkäämään :) Tarve ois lokakuuhun mennessä... -sanna.m-

    VastaaPoista