torstai 23. elokuuta 2012

Neulepipoja

Veetin päikkäröidessä on äitin puikot viuhuneet huimaa tahtia. Tosin tänään olen kyllä lisäksi myös siivonnut ja tehnyt terassitalkoolaisille pizzaa:) Kaappiin unohtuneesta Novitan Miamista syntyi neliöpipo, jossa on tuommoinen irtosiipinen perhonen koristeena. Vähän piristystä muuten niin tavalliseen pipoon. Tämä on kooltaan ehkä jotain 45-50cm, pitää huomenna käyttää Veetiä sovitusapuna. Jotenkin nuo pipot näyttää kuvissa ankeilta, paljon kivemman näköisiä nämä on livenä! :) Tämä menee varmaan myyntiin, joten jos täällä olisi kiinnostuneita, niin laittakaa vaikka kommenttia ja spostia nauravanappi@gmail.com

Lanka on osittain puuvillaa ja osittain tekokuitua, joten siksi tämä on varmaan niin ihanan pehmeää! Neuloin kolmosen puikoilla suositellun nelosen tai suuremman sijasta, jotta ei ihan heti lörpsähtäisi, kuten puuvillalla saattaa olla tapana. Ohje omasta päästä ja silmukoita 80.


Toisena neuleena on valmistunut norjalaismyssy ihanan värisestä seiskaveikasta. Koko ehkä jotain  samaa luokaa kuin ylemmässä. Pitäisi mitata Veetin pää, jotta osaisi paremmin näitä arvioida :) Tämä sopisi täydellisesti esimerkiksi Racoonin tai Mini A Turen niiden hennon vaaleanpunaisten vaatteiden kaveriksi! Harmi, että pojalle ei niitä voi pukea ;)


Viimeisenä myös Veetille jotain. Ajattelin neuloa jonkin kivan ja värikkään puuvillapipon, koska Veetin välikausihaalarihan on tylsän musta. Niinpä suunnattiin tänään Kärkkäiselle lankoja penkomaan ja ostin ensimmäistä kertaa Dropsin Muskat-lankaa. Se on kerällä näyttänyt niin kamalan kiiltävältä, että en ole sitä ennen ostanut. Kerän väri kuitenkin hämäsi ja se olikin ihanan tuntoista ja näköistä valmiina neuleena.

Olisin kaivannut tuohon kirkasta keltaista ja virheää turkoosin ja oranssin sijaan, mutta eipä ollut ei niin näillä mennään. Ja tulihan siitä ihanan pirtsakka. Näemmä tästä tuli pienempi kuin tuosta perhospiposta, vaikka tiheys langoilla oli lähes sama. Saa mallailla tätäkin huomenna Veetin päähän, että mahtuuko vai pitääkö tehdä isompi.


Sitä virheää ja keltaista olisin kaivannut siksi, että olisik jotenkin paremmin yhdistänyt tuon pipon myös tähän virheään takkiin, mutta kaipa se passaa tuollaisenakin kaveriksi.


Eilen Veeti sai raksalle tyttöseuraa ja lahjoin molemmat hetkeksi paikoilleen muffinseilla. Hienosti on kasvut peitetty, kun en löytänyt photarista sitä toimintoa, millä ne olisi voinut blurrata :D


Kaveri oli auttamassa miestä terassin teossa, joten vein lapset puistoon, että saivat rauhassa tehdä terassia ilman, että lapset on koko ajan jaloissa pyörimässä. Pois lähdössä tuli tietenkin riitää siitä, että kumpi saa työntää kärryjä.


Lopuksi mentiin sitten tyttöenergialla ja Veeti istua napotti kyydissä  :)


Raksalla lapset pelailivat vielä pallolla ja hyppivät tietenkin siinä ainoassa lätäkössä, joka pihalla on. Lopulta piti jo peittää se kuravelli laudoilla, että eivät ole ihan ravassa yltä päältä.


Tänäänkin mies sai kavereita talkoisiin ja nyt on meidän takapihan terassikin valmis! Nyt pitäisi sitten alkaa maalaamaan rimoja ja asentaa ne paikoilleen, niin alkaisi lomanaikaiset puuhat olla valmiina. Tosin taloakin pitäisi vielä maalata, mutta ei ole nyt kyllä kelit olleet kovin hyvät maalailulle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti