keskiviikko 15. elokuuta 2012

Eläinpuistossa

Aamulla paistoi niin nätisti aurinko, että päätettiin skipata maalaushommat tältä päivältä ja lähdettiin autolla Kälviälle eläinpuistoon. Toivosen eläinpuisto sijaitsee kasitien varrella, lisää tietoa täältä.Aluksi Veeti ei oikein lämmennyt paikalle, eikä halunnut mennä katsomaan eläimiä vaan olisi mieluiten lähtenyt pois kokonaan :) Alkukankeuden jälkeen alkoi paikka kuitenkin kiinnostaa enemmän."Kilipukkeja" Veeti uskalsi koskettaa ja antoi niille ruohoa maasta :)

Paloautossa äiti oli matkustajana, kun Veeti ohjasi.Kävin "shoppailemassa" vanhassa kaupassa. Nuo on musta aina kivoja tuommoiset vanhat kaupat, kun näkee millaista tavaraa sitä silloin joskus on ollut myynnissä.Tässä kuvassa näkyy myös hyvin tuo Jyväskylästä kirpparilta ostettu vitosen mekko. Tykkään kyllä tosi paljon tuosta!

Koska Kokkolaan oli tuolta vain kymmenen kilsaa niin hurautettiin käymään kaupoilla ja syömässä ennen kotiin lähtöä. Ekaksi käytiin koluamassa cittarin vieressä oleva kirppis ja sieltä löysinkin tuommoiset samanlaiset puuvillahousut, mitkä mulla on jo beigenä. Hintaa 4e. Ai niin, olen tässä yrittänyt oppia käyttämään edes jotenkin tuota Gimppiä ja irroittamaan taustaa noista kuvista, niin tässä muutama harjoituskappale kuvista. Älkää antako toistaitoisten muokkausten häiritä :)Hennesiltä löytyi muutama vaate ja pakko taas todeta, että on se vaan niin edullinen. Kolme paitaa ja huivi alle 30e. Vois se pikkuhiljaa rantautua jo tänne tuppukyläänkin...

Kiva tuubihuivi syksyksi. Tämän väri on luonnossa semmoinen vähän vaaleanpunaiseen vivahtava. Ei siis ihan semmoinen tavallinen leopardikuosi.


Tässä huonoin muokkaus ehkä ikinä! Tai kannattaisi ehkä ottaa ne kuvat siten, että asettelisi edes sen vaatteen jotenkikaan suoraan lattialle... Eli raitaa edelleenkin :) Värit harmaa-valkoinen, vaikka ei kuvasta kovin hyvin näykkään.

Myös tuommoisen tummansinivalkoisen raitatopin ostin. Ja taas tosi hyvin matolle aseteltu vaate :D Ihan hävettää ja tekis mieli ottaa uudet kuvat, mutta enpä jaksa.


Ja vielä Mick's:stä Piecesin pipo syksyksi. Niinkuin noita pipoja ei osaisi itsekin tehdä... Mutta eipä ole vastaavaa kangasta vielä kävellyt kangaskaupassa vastaan. Lisäksi Hennesiltä ostin vielä yhden violetin perustopin. Oikeastaan olisin tarvinnut pidemmän mallisia pitkähihaisia yksivärisenä, mutta eipä sattunut olemaan omaa kokoa. Onko joku muu kiinnittänyt huomiota siihen, että henkkamaukalla saattaa olla samaa vaatetta 20kpl kokoa S, eikä mitään muuta kokoa? Etsin neljästä eri paidasta omaa kokoa niin joka ikistä oli vaan rekillinen sitä S-kokoa. Omistuista...Postiin oli eilen saapunut se Veetin toppatakki ja kävin hakemassa sen tänään ennen Kokkolaan lähtöä. Tämä Mini A Turen toppis oli luonnossa yhtä ihana, ellei ihanampikin kuin siinä kuvassa! Tämä siis kotiutui Huutonetistä, eikä kyllä käytönjälkiä juurikaan näkynyt. Veetin päälle en ole vielä sovittanut, mutta uskoisin, että on ihan ok kokoinen. Hieman leveän näköinen, mutta harvemmimpa ne toppavaatteet mitään ihanmyötäisiä onkaan... Ja laadukkaan tuntoiseltakin vaikutti. Tämä ajaa nyt sitten toppatakin ja kauppatakin virkaa,  niin ei tartte toista haalaria ostaa. Ja raita takissa on ikkunanvälistä tuleva valo.
Shoppailun jälkeen käytiin vielä Rossossa syömässä ja se osoittautuikin hyväksi valinnaksi, sillä mentiin istumaan leikkipaikan viereen. Näin Veeti viihtyi siinä leikkipaikassa ja me saatiin rauhassa istua pöydässä, eikä tarvinut miettiä, että milloin sillä lapsella palaa käpy pöydässä istumiseen :) Jospa sitä huomenna jaksaa mennä maalailemaan, kun on saanut huilia yhden päivän!

1 kommentti: