lauantai 11. elokuuta 2012

Valintoja

Meidän pitäisi osata päättää jossain vaiheessa, että millaiset lattiat uuteen taloon tulee. Väritys on selvä, se tulee olemaan vaaleasävyinen laminaattien osalta ja tummanharmaa laattojen osalta. Nyt tähän mennessä parhaiksi värivaihtoehdoiksi ovat nousseet Paradorin Arctic Pine-sävyinen laminaatti, sekä Paradorin Trendtime 4 valkoinen marmorirakenne laminaatti.

Arctic Pine on tavallisen laminaatin näköinen, hyvin vaalea ja harmaaseen taittava laminaatti. Semmoinen perinteisempi.


Toinen vaihtoehto on enemmän valkoisen laatan näköinen marmorirakenteinen laminaatti. Tämä miellyttäisi silmää oikeastaan enemmän kuin tuo puukuvioinen, mutta pelottaa, että millainen tämä on sitten käytössä, kun se on kuitenkin valkoinen...


Paradorin sivuilta pääsee tämän laminaatin kohdalta tuonne aikaisemmin jo mainitsemaani Helmiä&Liljoja-blogiin , jossa on käytetty tätä valkoista laminaattia. Alla oleva kuva on sieltä lainattu ja siitä näkyy paremmin, että minkänäköinen tuo laminaatt on sitten käytössä. Hienohan se on kuin mikä ja hyvin saa käsityksen, miltä se meilläkin tulisi näyttämään, sillä meille tulee varmaankin myös harmaa sohva ja pöytäryhmähän meillä on myös valkoinen. Muut laatat tulevat olemaan tumman harmaita eli siis keittiö ja eteisaula. Näistä kun osaisi vielä valita sen oikean!Pihavalot ollaan saatu melko varmuudella jo päätettyä. Etupihan pylväisiin tulee tällaiset Modenan rosterinväriset kaksisuuntaiset lamput.


Lisäksi etupihalle ja myös takapihalle tulee tällaisia Oslo-valaisimia. Meidän nykyisellä kadulla on melkein joka talossa nämä ja miellyttävät kyllä ainakin minun silmää tuolla kivalla muodollaan. Meidän ulko-ovessa on samanmalliset suorakaiteen muotoiset aukoitukset, kuin näissä lampuissa nuo valo-osat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti