lauantai 18. elokuuta 2012

Hanoja ja suihkuja

Hanavalinnatkin on vielä tekemättä, koska niillä ei vielä ole niin kiirus ollut. Merkeistä ollaan katsottu ensisijaisesti Damixaa, sen jälkeen Orasta ja K-ketjun omaa merkkiä Celloa.  Tässä muutama malli, mitä olen harkinnut meille.


Akita Damixa


Oras hydra

Cello Modern
Suihkuissa ei oikeastaan ole juurikaan ulkonäöllistä eroa. Oraksen Hydra on huomattavasti kalliimpi, kuin kilpailijansa.
Damixa Lyra


Oras Safira


Cello Funky CG
 Damixan keittiöhana on kivemman näköinen kuin Oraksen vastaava. Toisaalta tuo Cellon ulkonäkö on alkanut miellyttää silmää kovasti. Varsinkin kun näin sen ihan paikoillaan Kiikkusaari-blogissa. Toisaalta nuo Cellot on jo niin halpoja, että epäilyttää niiden kestävyys. Damixat on sisältä messinkiä, joten niiden ei pitäisi hajota ja Orastakaan ei tehdä enää Suomessa, ainakaan kokonaan ja niihinkin on kuulemma laitettu sisuksiin muovia.
Damixa Clover+bidee


Oras Cubista

Cello Modern


Vessahanat on sitten valmistajilla erilaisia. En oikein tiedä, että mistä pitäisin eniten. Tuo Damixan oli livenä paljon hienompi kuin kuvassa. Tuossa se näyttää jotenkin pyöreältä, vaikka se on semmoinen vähän litteä ja leveä. Luulen, että kallistumme kuitenkin tuon Damixan puolelle näissä. Pitää vaan pyytää tarjous ensin hanoista ja katsoa, että millainen hintaero tulee Orakseen, koska sen perushanoilla on laskettu hinta meidän taloon.

2 kommenttia:

  1. Cellon hanoissahan ei ole sitä sekoittajaa, eli kun menet suihkuun ja toinen aukaisee vessan hanan, niin suihkusta tulee hetkellisesti viileää vettä, meitä tuo "ongelma" ei haittaa.. Saas nähdä miten hanat käytössä tulevat kestämään.

    Ja Cellon kuvista poiketen ainakin keittiön hanassa se tiskikoneventtiili on sivussa ja hana aukaistaan toiselta sivulta, kun kuvissa ne on edessä ja takana.

    VastaaPoista
  2. Kaverilla on suihkussa tuollainen pyöritettävä tuo mistä laitetaan vesi tulemaan, ja hän sanoi että se on hänen mielestään vaikea käyttää. Minunkin mielestäni se oli hankala pyörittää kostein/saippuaisin käsin, ei meinannut saada kunnon otetta siitä. Mietin vain että miten se onnistuu lapsilta, kun aikuisiltakin on niin hankalaa.. :/

    VastaaPoista