perjantai 1. tammikuuta 2016

Vuosi 2015 paketissa

Eilen vietettiin uutta vuotta meillä melko samoissa merkeissä kuin viime vuonna. Meillä oli ystäväpariskunta lapsineen yökylässä ja syötiin, paljuiltiin ja ammuttiin raketteja. Miehet käyttivät lapset paljuilemassa pienimpiä lukuun ottamatta ja jatkoivat sitten kahdestaan kun lapset olivat unten mailla. Me pelattiin sitten ystävän kanssa Afrikantähtiturnaus sillä aikaa. Melko hurjaa! Käytiin me toki paljussakin lojumassa :) Aava oli ihan onnessaan kun sai kaverin pitkäksi aikaa ja vielä yökylään. Nätisti tytöt leikkivätkin, vaikka yleensä meinaavat tapella jatkuvasti kun ovat samassa tilassa. Nyt leiki meni kuitenkin tosi hyvin yhteen.


Ruuaksi tehtiin ihan tortilloita ja sitten oli naposteltavaa kuten karkkia ja sipsiä. Helppoa ja hyvää :) Jälkkäriksi Kinuskikissan kanelijäädykettä, josta tykkään itse tosi paljon! Päädyin taas siihen samaan kuin viime vuonnakin, että minusta ei edelleenkään ole rakettien kuvaajaksi. Yritin ottaa miljoona kuvaa, joista muutamassa näkyy ne raketitkin edes jotenkin :)


Kokosin tähän postaukseen myös pienen paketin blogivuodesta 2015. Vuoden aikana blogiani luettiin yli 160 000 kertaa ja sivukatseluita kertyi melkein tuplasti. Postauksia kertyi 215 kappaletta. Blogin viime vuoden suosituimmat postaukset olivat aika lailla käsityöpainotteisia parvisänkypohdintaa ja synnytyskertomusta lukuun ottamatta. Tässä on viisi suosituinta postausta, jotka on julkaistu viime vuonna:

Luetuimmat postaukset viime vuodelta (kaikista blogin aikana kirjoitetuista postauksista) puolestaan olivat nämä:
Viime vuonna olin raskaana, blogi täytti neljä vuotta, käytiin Helsingissä talvilomalla ja ensimmäisellä risteilyllä. Vuoden tähtihetki oli kuitenkin Viian syntymä ja arkeen totuttelu kolmen lapsen kanssa. Kesällä käytiin pienellä lomareissulla ja vietettiin Viian ristiäisiä. Syksyllä oli vietettiin synttäreitä ja alettiin virittäytymään syksytunnelmiin ja sen myötä jouluun. Saavutettiin puolen vuoden täysimetys ja juhlittiin pikkujouluja kavereiden kesken. Sitten tulikin jo joulu ja uusivuosi. Siinä vuosi todella tiivistettynä :)

Kokosin pakettiin myös käsityövuoden 2015. Hurjasti olen saanut aikaiseksi, vaikka välistä tuntuu, että mitään ei muka ehdi tehdä. Kuvissa ei kuitenkaan ole edes kaikkia tekemiäni vaan ne, joista löysin pikaselauksella kuvat.

Aavalle valmistui hurja määrä erilaisia vaatteita, joista itselle mieluisin oli tuo mustavalkoraitainen takki. Se oli ensimmäinen suhteellisen onnistunut puuvillaompelus!


Vauvanvaatteitakin on tullut ommeltua jokunen ja tässä niistä osa.


Veetikin on saanut jotain täydennystä kaappiinsa. Housuja pitäisi tehdä lisää, kun niistä alkaa olemaan puute polvien reikiintymisen vuoksi!


Itselle tehdyistä vaatteista on tosi huonosti kuvia, joten niitä en tähän koonnut. Pitäisi yrittää skarpata ja pistää mies kuvaamaan ne kaikki kerralla! Tässä kuitenkin joitakin vuoden aikana valmistuneita neuletöitä.


Lopuksi vielä muutama kuva muista värkkäilyistä :) 


Näiden kuvien myötä haluan toivottaa hyvää vuotta 2016 teille kaikille!


8 kommenttia:

 1. Näyttääpä ihanilta tuotoksilta!

  Millä ohjeella nuo valkopinkit sukat on tehty? Niin ihanat :)

  Odotan innolla mitä kaikkea tänä vuonna keksit. Hyvää Uutta Vuotta!

  Annu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tehty ihan omasta päästä! Muistaakseni mun pinterestissä on ohje tuohon palloon ja muut on sovellettu :) Hyvää Uutta vuotta sullekin!

   Poista
 2. Wau! Todella upeita käsitöitä olet tehnyt! Iloa tulevaan vuoteen!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania töitä roppakaupalla!

  Ihanaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. Ihana kooste. Oletpa saanut paljon aikaiseksi. Ihania töitä ja mitä värejä. Saa nähdä mitä kaikkea ehditkään tämän vuoden aikana? 👍👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäiset sukat jo valmiina! Tarttis vain sopivan kokoisen jalan, että sais kivat kuvatkin :D

   Poista