torstai 28. tammikuuta 2016

POMPdeLUX SS16

Vihdoin on saatu odotettuja kuvia Pompin uudesta mallistosta someenkin ja kyllähän tuolla näyttää muutama herkku odottelevan ostamista. Sain luvan käyttää meidän kaupungin myyjän kuvia blogin puolella ja jos kutsut täällä Ylivieskan alueella kiinnostavat, käyppäs kurkkaamassa facebookissa sivut. Omat kutsut on jo varattu!

Kokosin tähän kuvia uudesta mallistosta, aika tyttöpainotteisesti kylläkin. Meillä olisi maaliskuun loppupuolella kummitätini häät ja olisi ihana ostaa tytöille jotkut kauniit vaatteet juhliin tästä mallistosta, mutta pienin koko on 80 ja se taitaa olla tuolle meidän sirppanalle vielä liian iso :/


Tuo tyllihame olisi ihana, mutta toisaalta tykkäisin tosi paljon tuosta paidastakin. En tiedä osaisinko kuitenkaan yhdistää tyllihametta ja tuommoista löysähköä paitaa keskenään, mutta minkälaisen alaosan kansa tuota paitaa voisi muuten juhlissa käyttää?

Näihin alla olevan kuvan tyllimekkoihin kiinnitin ekana huomion ja nämä olisi ollut kiva ostaa tytöille! Ehkä ostan Aavalle jotain juhliin ja mietin sitten Viialle jonkun toisen ratkaisun. Jos joku osaisi vinkata vastaavantyylisiä mekkoja pienemmässä koossa niin mielelläni kuulisin mistä kaupasta saa!



Keltainen ei oikein itseä puhuttele, mutta tuo harmaa on kauniin sävyinen.







Vaaleanpunaisessa on tässä mallistossa kiva sävy. Ei niin rusehtava mitä syksyn mallistossa.


Tästä paidasta tykkään myös tosi paljon ja jotku tämmöiset voisin ostaa tytöille kesäksi, Onko teidän tosi hoikilla lapsilla ollut näitä? Miten istuu päälle kun näyttävät kuvissa niin leveiltä?



Jostain syystä tuo sininen tuolla houkuttelee mua, vaikka normaalisti en sinisen ystävä ole ollutkaan. Toki tuo vaaleanpunainen vai mikähän persikka liekkään on myös todella kaunis!


Isommille tytöille on tyylikästä raitaa!


Aavalla oli viime kesänä Pompin ihana hellehaalari ja tykkäsin siitä tosi paljon. Harmi kun ei kelejä oikein ollut. Ehkä tästä mallistosta löytyy joku vastaava haalari. Tuo alemman kuvan keskimmäinen vaate lienee haalari?





Softshelleissä värit ovat aika samantyyppiset kuin aiempinakin kausina? Vk-vaatteille meillä ei ehkä ole tarvetta. Riippuen siitä, onko Viialle varattu haalari kuinka valtava. Jos se on vielä jättisuuri, voisin harkita tuommoista luumun väristä haalaria. Ellei se väri satu olemaan pelkästään takeissa. Näistä ulkovaatteista ei mulla ole kokemusta. Mitä olette tykänneet noista softshelleistä?


Muutaman poikien malliston kuvankin otin. Aika paljon vihreää ja sinistä on tiedossa.


Veetin luottopaita on tuo raidallinen ribbineulospaita. Niitä meillä on ollut nyt kolme ja sopii hoikalle kuin nakutettu! Mukava päällä ja menee vähän siistimmässäkin menossa. Voi olla, että Veeti saa nyt tuon sinivalkoisen eli samanvärisen, kuin Veetin ensimmäinen Pompin paita :)


Poikien ulkovaatteet ovat sinistä ja vihreää eri sävyissä.


Tässäpä kurkistus siihen, mitä on luvassa. Mitä tykkäsitte ja nousiko sieltä mitään ehdotonta lempparia esiin??

11 kommenttia:

  1. Tykkään, tykkään! Jokohan sitä tohtisi omat kutsut järjestää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toki tohtii! Voin tulla teille sitten herkuttelemaan :) Kannattaa varata hyvissä ajoin että saa semmoisen päivän, joka ei mene ihan hirveän kauas julkaisusta niin on jotain jäljelläkin :)

      Poista
  2. Voi että näyttää herkulta! :) mulla onkin kutsut varattuna heti ekoina päivänä kun myyntiedustajat saa alkaa kutsuja pitämään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vaan?!?! Mä en saanut lähempää aikaa enää, olin niin "myöhään" liikenteessä :D Mutta avoimille oville eka ihastelemaan ja tilaan jos on jotain "pakko saada" juttuja, jotka pian loppuu ennen omia kutsuja.

      Poista
  3. Näyttääpä taas ihanalta!

    Meillä on ollut parit softshellit nuorimmaisella, silloin kun oli reilu puolivuotias niin oli sellainen ihan mintunvärinen, vaunuillessa just kätevä väri ;) Nyt syksyllä 2vuotiaana oli toinen softshell-haalari, tykkäsin ja ajattelin metsästää käytettynä kevääksikin vielä mutta nuo isommat haalarikoot on näköjään hukassa!
    Samoin nuo poikien raidalliset ribbipaidat on ihan lemppareita!

    Kutsuja en ole itse pitänyt mutta kolunnut muissa paikoissa hipelöimässä, viimeksi mm.tämän samaisen myyjän kotona. Taidan suunnata sinne myös ensi kuussa :)

    Anu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä törmätään avoimilla ovilla, jos sinne olet menossa! Mikä koko sulla oli puolivuotiaalle kun eikö noissa pienin ole 80cm? Mietin, että onko niissä Viialle sopivaa kokoa vai onko se 80cm liian iso. Nuo ovat kyllä malliltaan nuo softshellit vissiin hyviä hoikalle?

      Poista
    2. Ehkä törmätään! :)
      Meillä oli just tuo 80cm, poika oli puolivuotiaana maaliskuussa mitattu n.74cm pitkäksi ja toukokuussa 8kk n.78cm.
      Pystyisitköhän sovittelemaan jos myyjällä olis mallikappale tuota kokoa? :)

      Anu

      Poista
    3. Meillä on ens kuun alussa 8kk:n neuvola niin saa vähän uusia mittoja, jos sattuu että ei ole tuosta pienestä mallikappaletta :) Nyki hihasta jos näet mut siellä :D

      Poista
  4. Apua miten ihania! Näiden hinta kyllä hirvittää, mutta jotain on ehkä pakko tilata kesäksi :) Onneksi tyttö kasvaa niin hitaasti, että menee samat pitkään niin voi ostaa kalliimpaakin ja onhan näiden jälleenmyyntiarvokin hyvä :) Pitääpä tarkastaa kun mallisto on netistä tilattavissa olisiko pojalle kivoja shortseja. Niille olisi käyttöä, tuntuu että 4v:llä menee nopeampaa housut pieneksi kuin paidat!

    VastaaPoista
  5. Moikka, meillä on ollut nyt keväästä nuo softshellit käytössä. Ovat hyvän laatuisia, kivan näköisiä, ja 3v:n lempparitakki. Muuta ei suostu päällään enää pitämäänkään. Kertoo että on mukavan lämminkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Meillä on pojalla nyt name it:n softshellit ollut kevään ja ne on myös ollut normi kuorivaatteita lämpimämmät!

      Poista