sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Superalevinkki Crocsille!

Nyt kannattaa käydä tänään kurkkimassa Crocsin sivuja, jos mielii saada todella edullisesti kenkiä! Olen jo pidemmän aikaa aikonut tilata testiin ballerinat, mutta se on aina jäänytkin aikeeksi. Nyt vain tänä sunnuntaina Crocsilla on tarjous, että kaikki aletuotteet ovat "ota kolme, maksa kaksi" tarjouksessa eli yhden parin saa kaupan päälle! Karkkipurkki-blogista bongasin vielä alekoodin, jolla saa jo alennetuista hinnoista vielä -25%. Olisin tilannut lapsille kesäksi Crocsit, mutta vain Aavalle löytyi koko, joten otin sitten itselle parit kengät.
Balleriinojen lisäksi tilasin nuo hauskat kesäkengät. Olen joskus kokeillut näitä Kärkkäisellä ja olivat ihan täydelliset jalassa. En vain silloin raskinut ostaa, koska ei ollut sen suurempaa tarvetta. Tähän hintaan ajattelin uskaltaa ottaa itselle kenkiä sovittamatta, koska kai nämä nyt reilulla kympillä per pari saa myytyä eteenpäin jos koko on väärä :)


Aava sai nämä pinkit kengät itselleen. Saa nähdä onko koko kesällä sopiva vai jääkö jemmaan odottamaan Viian kasvamista. Näiden kenkien ovh oli n. 150e ja nyt koko pompsi maksoi viitisenkymppiä. Aika hyvä ale! Postejakaan ei tähän summaan tullut jostain syystä :) Että kipin kapin ostoksille, kokoja oli vielä jäljellä!Sisältää mainoslinkin.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä näin hyviä tarjouksia kannattaa jo vinkata! Kaveritkin pisteli tilauksia menemään, ku tuohon on jo melkeen ilmasta :D

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, tytön kanssa tehtiin yhteistilaus. Oltiin jo viime kesänä katseltu noita, mutta ei silloin raaskittu ostaa, nyt kolmet kengät alle viiskymppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määkin oon jo aiemmin kattonut, mutta en raskinut sit kuitenkaan tilata. Tolla hintaa jo raski!

   Poista