sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Lady in pink

Olen jonkin aikaa ajatellut ompelevani jonkin sortin hiuspannan Aavalle, että nuo hiukset pysyisivät edes vähän kurissa. Ompelujumi vaivaa edelleen ja olen saanut ommeltua vain pipoja, joten tartuin sitten virkkuukoukkuun tämän pannan kanssa. Harmaasta Novitan Miamista valmistui tämmöinen panta. Ohje Ravelrystä, mutta näemmä en tallentanut sitä kirjastoon, joten tähän hätään linkkiä ei ole.


Koristeeksi kukka, jonka ohje löytyi samasta pannan kanssa ja siihen vielä vaaleanpunainen kukkanappi. Kaipaisi ehkä pienen prässäyksen niin olisi siistimpi, mutta koska se saattaa hieman suurentaa pantaa niin en taida uskaltaa, että ei mene liian isoksi.Tänään laitettiin ensimmäistä kertaa myös nuo uudet vaatteet päälle ja huomasin, että housuista olisi voinut ostaa jo koon 80! Nuo ovat aika lailla nyt sopivat, ei juurikaan kasvun varaa. Body taas oli sopivan pitkä että menee jopa kestovaipan päälle ilman jatkopalaa. Pitkäjalkainen neiti.Tänään Veeti lähtee mummulaan muutamaksi yöksi kun mummulla on loma ja voi kamala kun meillä on oltu koko viikko into pinkeänä. Aamuja on laskettu jo viikon verran ja aamulla lelureppu oli pakattu  jo kympiltä ja Veeti kulki reppu selässä miettien, että jokohan se mummu nyt on jo matkalla. Odotusta ei ainakaan ole helpottanut mummun lupaama reissu Hoploppiin :)


Nää isommat tutit on muuten huvittavan kokoisia! Huomattiin jokin aika sitten, että meillä on vain käytössä niitä pienimpiä tutteja, joissa ikä taitaa olla 0-2 vai 0-3kk. Nämä uudet on sitten jotenkin ihan valtavan kokoisia ja tuntuu, että ne peittää puoli naamaa verrattuna niihin vanhoihin.4 kommenttia:

  1. Ihana lady <3 Nyt lisäsin ne kameran säädöt sinne valokuvauspostaukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kävinkin katsomassa. Laitahan jatkossakin, jos postauksen aihe on ihan se valokuvaus. Mielenkiintoista katsoa ne ja saada vähän vinkkejä.

      Poista